horoszkóp

Victoria Beckham-et Kate Moss-ra cseréli a Rocawear

2004.09.24. 10:38
A világ legjobban öltözött női közt számon tartott Kate Moss lesz a vagány, laza városi öltözeteket gyártó Rocawear új arca. Kate világszerte óriásplakátokon, és magazinokban feszít majd miniszoknyában és baseball dzsekiben.
Victoria Beckham után

Kate Moss a Rocawear ruházati márka új arca lett. A szupermodell egy híres focistafeleséget vált fel a plakátokon: a cég sportos, laza városi ruháit előzőleg Victoria Beckham reklámozta.

A márka Damon Dash hip-hop mogul saját találmánya, aki a kilencvenes években kezdett több önálló vállalkozásba. Elsőként saját lemezkiadóját alapította meg Roc-A-Fella néven, majd öltözködési stílusára vállalatot alapított. Harmincéves korára már egy harmadik vállalkozása is volt, a Team Roc, amelyik a tehetséges kosarasokat támogatja.

Damon Dash saját stílusa

A korábban Jay-Z rappertársaként ismert Damon Dash több híres arcot is felkért már a márka népszerűsítésére. Victoria a tavalyi év során a Nagy Britanniában kapható Rocawear ruhákat reklámoztaj, de egy időben Naomi Campbell is nészperűsítette a márkát. Kate Moss is azonnal igent mondott a vállalkozónak, amikor Dash megkereste.

"Kate imádja Damon márkáját. Vagány, laza szerelésekben látható majd, mint előtte Victoria is. A 31 éves modell is remekül mutat baseball dzsekiben és miniszoknyában" - nyilatkozta a Sun című napilapnak a Rocawear egyik munkatársa. A márka képviselője hozzátette, Kate Moss hamarosan óriásplakátokon és magazinokban látható majd Dash ruháiban.

"Dash a világ minden táján szeretné megjelentetni Kate arcával reklámozott márkáját" - mondta a rapper alkalmazottja.

Kate a legjobban öltözöttek közt

Kate Moss többek közt azért számít "értékes felületnek", mert idén több magazin is a világ legjobban öltözött női közé választotta. Az In Style című brit magazin például a "megtestesült hidegvérnek" nevezte a modell, aki a szerkesztők szerint a világ harmadik legjobban öltözött nője. A Glamour magazin egyenesen a legjobbnak nevezte Kate-et márciusban, akiről a Vanity Fair című magazin sem feledkezett meg.