horoszkóp

Leadják a tévében Kate Moss kokainozását

2005.09.29. 18:19
A Sky One jövő hónapban egy dokumentumfilmben megmutatja azt a videofelvételt, amin Kate Moss kokaint szippant bulizás közben. A modellnek rosszul áll a szénája, sok pénztől elbúcsúzhat, de már megkezdte az egyhónapos elvonókúrát, ahol egy éjszaka leszokás több mint nyolcszázezer forintba kerül, és Pete Dohertyvel is meg kellett szakítani a kapcsolatot.
Kokainbotránya miatt a kilencvenes évek modell-ikonja több zsíros szerződés elvesztése után a bűnbánás jeleként bejelentkezett egy arizonai drog-rehabilitációs intézetbe, a phoenixi Meadows Clinic nevű intézménybe - közölte a The Times.

Kate Moss vagyok, kokainfüggő

#alt#
Kate Moss

A The Sun híradása szerint a kórházat az ausztrál Elle McPherson ajánlotta kolléganőjének, mert két éve ott kezeltette a depresszióját, és nagyon bevált nála. A lap szerint Paul Gascoigne, angol focicsillag is ugyanebben a szigorú intézetben regenerálódott korábban, és a hírességek előszeretettel választják ezt a helyet, ha valamilyen pszichés problémájuk van, vagy elvonókúrára kell menniük. A kezelések nem olcsók, Mossnak a The Times szerint éjszakánként négyezer dollárt, azaz több mint nyolcszázezer forintot kell kifizetnie.

Az első egy hónapban a páciensek sehova nem mehetnek. Kate Mosst az első időszakban még lánya, a három éves Lila Gracey sem láthatja majd, a modell nem használhatja a mobilját, és nem dohányozhat. A klinikán az úgynevezett Minnesota-módszerrel, tizenkét lépésben próbálják majd leszoktatni Mosst.

A tévében is kokainozni fog

Az egyik angol televíziós csatorna, a Sky One jövő hónapban műsorára tűzi azt a dokumentumfilmet, ami feldolgozza Kate Moss és a kokain kapcsolatát. A "Kate Moss: Fashion Victim" (Kate Moss a divat áldozata) című film azt vizsgálja, hogy miket tudtunk meg Kate Mossról, mióta a Daily Mirror múlt héten címlapján közölte, amint Moss egy partiban kokainozik.

A Sky szóvivője elmondta: teljes őszinteséggel próbálják majd a nézőknek bemutatni, hogy mik lehettek a botrány okai, illetve bejelentették, hogy leadják azt az exkluzív felvételt, amin a kokaint fogyasztáshoz előkészítő Moss heroinfüggő barátjával, Pete Dohertyvel látható.

Dohertyről is leszokik, és százmilliókat veszít

A Times azt írja, hogy Moss megszakított minden kapcsolatot Pete Dohertyvel, volt barátjával, akit az ismerősök és a sajtó azzal vádol, hogy miatta nőtt meg Kate Moss drogok utáni éhsége. Egy mobiltelefonnal rögzített videón például a páros öt csík kokaint szív fel negyvenöt perc alatt.

A kokainbotrány óta Moss-szal több divatcég is megszakította a munkakapcsolatot (Burberry, H&M, Chanell, Roberto Cavalli) és a Times szerint a modell minden egyes szerződésbontással 750 ezer dollár, (több mint százötven millió forint) keresettől esik el.