horoszkóp

Kate Moss pénteken hozzámegy függő-rocker pasijához

2006.12.26. 15:16
Az év utolsó péntekén kel egybe a pár, a tanúk Doherty rockercimborái lesznek és csak a szűk családot engedik be. A többiekkel majd januárban ünnepelnek Ibizán.

Brit lapértesülések szerint Londonban még a héten egybekel Kate Moss szupermodell és problémás rocker barátja, Pete Doherty.

Család, közeli barátok és rockerek

A modellikon és a főleg kábszeres történeteiről ismert rockzenész London nyugati felén tervezik a polgári esküvőt, értesült a The Mail on Sunday című lap. A 27 éves Doherty állítólag zenekarának, a Babyshambles-nek tagjait hívta meg tanúnak az esküvőre.

"Kate és Pete is közeli barátokat és családtagokat hívtak meg a pénteki ceremóniára" - nyilatkozta egy meg nem nevezett forrás a lapnak. "Volt egy kis civakodás a vendéglista kapcsán, ami elég rövid, mivel Kate nem örül Pete sleppjének, de Pete mindenképp ragaszkodik a haverjaihoz" - mondta a forrás.

A többieknek buli Ibizán

A távolabbi rokonságnak és barátoknak sem kell kimaradniuk a mulatságból, őket ugyanis a spanyol partiszigetre, Ibizára invitálta a pár egy nagyszabású esküvői bulira január 18-ra. Az ifjú házasok már néhány nappal korábban megérkeznek a szigetre, hogy megünnepeljék Kate 33-ik születésnapját január 16-án. A vendégek csak a buli napjára mennek és sokan közülük már megvették a jegyeket.

Újév Phuketen

A lap úgy tudja, Moss egy extravagáns szilveszteri bulit is tervez a Phuket nevű tájföldi szigeten barátnőjével, Sarah yorki hercegnővel és annak két lányával. Az újévet David Tang üzletember parton bérelt villájában fogják ünnepelni.

Nem fogott ki rajtuk

Moss jelenleg a világ egyik legjobban fizetett szupermodellje, akinek a pályáját az sem törte kerékbe, hogy tavaly kokaint fogyasztó fotók kerültek róla nyilvánosságra. Egy ideig úgy tűnt, hogy a képek veszélyeztetni fogják karrierjét, de később sem maradtak el a megbízások. Vőlegénye, Doherty rockzenei karrierjét sem befolyásolják botrányai: utolsó elvonóját novemberben fejezte be, majd december elején 770 fontra büntették és négy hónapra bevonták a jogosítványát illegális drogok birtoklásáért, melyek között crack, kokain és heroin is szerepelt.