horoszkóp

Pete Doherty haláli bulit rendezett

2006.12.07. 13:30
Doherty partiján tisztázatlan körülmények közt meghalt egy színész: kizuhant egy harmadik emeleti erkélyről, a halál okai még ismeretlenek.

Rájár a rúd Kate Moss dzsankijára mostanság, bár mindent el is követ ennek érdekében. Pete Doherty a tegnapi újságokban azzal került a címlapra, hogy tönkretette szállodai szobáját, amiben közel négymillió forintnyi kár keletkezett. Amellett, hogy akkor a bárban verekedésbe keveredett és bizonyíthatóan ismét a kábítószerezett, ma még egy halálesettel kapcsolatban is gyanúba hozták.

Mark Blanco ötödmagával volt hivatalos a drogos rocksztár szombati partijára. A Trinity College-en diplomázott fiatal filozófus egy kelet londoni lakás harmadik emeletéről esett ki. A színészként és könyveladóként dolgozó 30 éves férfi a szemtanúk szerint felfokozott idegállapotban érkezett a partira, ahol agresszív volt, kötekedett, ennek eredményeként pedig az addigra igen illuminált állapotba kerülő Blancot végül egyszerűen kidobták a buliról. Az agresszív hangulatban lévő fiatalember azonban nem távozott: vasárnap hajnalban valószínűsíthetően visszament a házba, és eddig tisztázatlan körülmények közt kizuhant az erkélyről.

Az haldokló férfit egy a partiról távozó hölgy találta meg a járdán vérbe fagyva. Innen azonnal egy kórházba szállították, de ott már csak a halál beálltát állapíthatták meg. A boncolás során olyan fejsérülést állapított meg, ami a zuhanásnak köszönhető. A Scotland Yard így nyilatkozatában egyelőre nem tartja valószínűnek az idegenkezűséget, bár hozzá tették a nyomozás ezen korai fázisában még nem zárnak ki semmilyen lehetőséget. A parti helyszínén az alkoholon kívül kábítószerfogyasztásra utaló nyomokat is találtak a helyszínelők.

Színház az egész világ

Mark Blanco, aki színészként is dolgozott, épp az "Egy anarchista véletlen halála" című darab premierjére készült. Ebben egyébként a címben szereplő anarchista úgy hal meg, hogy kizuhan a rendőrség ablakából. A premier december 7-én csütörtökön lett volna a George Tavernben, ami törzshelye volt Blanconak, valamint a Moss-Doherty párosnak is. A bár tulajdonosa - aki neve elhallgatását kérte - azt nyilatkozta halálesettel kapcsolatban: "Itt már semmi nem lesz a régi. Minden nap itt volt, ő volt a szíve és a lelke ennek a helynek. A játéknak vége. Nem tudnánk színpadra vinni a darabot, miután ez történt."