horoszkóp

Kate Mossnak vissza kell térnie Angliába

2006.01.05. 12:27
Kate Mossnak minél hamarabb meg kell jelennie a londoni rendőrségen. A kokainbotrányairól elhíresült modell a lebukása óta nem tette be a lábát Angliába és a hírek szerint Los Angelesben szeretne letelepedni.

Kate Moss, úgy tűnik, mégis csak kénytelen lesz a londoni rendőrség kérdéseire válaszolni, írja a The Sun. A Metropolitan Police célja ugyanis az elit Primrose Hill-i drogos körök felszámolása, amelybe korábban Kate Moss is beletartozott.

"Le fogjuk tartóztatni, aztán kihallgatjuk"

Moss Tarique Ghaffur, a londoni rendőrség munkatársa megerősítette, hogy Kate Moss ellen eljárás indult drogfogyasztás és drogterjesztés miatt, miután egy film megörökíti, ahogy a modell kokaint fogyaszt, később pedig csíkokat oszt volt barátja, Pete Doherty haverjainak. Ghaffur arra is kitért, hogy mennyire fontos, hogy a modell minél hamarabb maga jelentkezzen a rendőrségen, hiszen annál könnyebben megismerkedhetnek a hatóságok az ő verziójával. "Beszélnünk kell Moss kisasszonnyal. Nélküle nem tudjuk felgöngyölíteni az ügyet. Önöket is kérem, hogy jutassák el ezt az üzenetet hozzá" - nyilatkozta a lapnak a rendőrség alkalmazottja - "Ha jelentkezik nálunk, le kell tartóztatnunk egy időre, és ki kell hallgatnunk. De ígérem, pont ugyanolyan elbánásban fogjuk részesíteni, mint bárkit." Ghaffur azt is megosztotta a lappal, hogy a modell egy nagy, komplex ügy része, melynek során az eddig elérhetetlen drogárusokhoz próbálunk eljutni, akik nem az utcán delalelnek, hanem a közép-és felsőosztályt látják el kábítószerrel.

Egyelőre nem kérik kiadatását

Kate Moss ügyvédei legutóbb azt ígérték, hogy a modell karácsonyra Angliába érkezik, és maga jelentkezik a rendőrségen. Ennek ellenére a szépség már több hónapja be sem tette a lábát Angliába. Jogi szakértők szerint kicsi a valószínűsége, hogy Kate Mosst börtönbüntetésre ítélnék, sokkal inkább, hogy figyelmeztetésben részesítik. A rendőrség egyelőre nem tervezi, hogy a modell kiadatását kéri.

Doherty a farkát mutogatja

Közben Pete Dohertyről felbukkant egy film az interneten, amelyen nemi szervét mutogatja. A rocker múlt hónapban arról panaszkodott, hogy barátnője Kate Moss pénztelensége, és apró péniszmérete miatt tette ki a szűrét. Az angol weboldalra felkerült, azóta azonban eltávolított felvételeken Doherty a hasfalába ültetett implantátumát mutogatja, amelyet a sztár heroinfogyasztásának csökkentése érdekében kapott orvosaitól, később pedig nemi szervét is elővette. "Miután mindenkinek megmutatta varratait, előkapta péniszét és játszani kezdett vele a kamera előtt" - mesélte Doherty egyik jelenlevő barátja. "Akkor még jó mókának tűnt, de másnap, amikor meglátta a képeket az interneten, teljesen kiborult, és üvöltve kérte a szolgáltatót, hogy vegyék le a filmet. Ugyan valóban exhibicionista, de azt azért nem szeretné, hogy ország világ a farkát nézze."