horoszkóp

Kate Moss gyereket akar

2006.03.17. 17:14
Kapcsolódó cikkek (1)
Új élet mellé új gyerek dukál, véli a leszokott modell, aki első gyereke apjában, Jefferson Hack laptulajdonosban látja a tökéletes spermadonort.

Nem vágyik többre

Kate Moss

Miután állítólag sikeresen új életet kezdett Kate Moss, újra szülni szeretne. A Female First információi szerint az egykori kokszos modell kiszemeltje nem más, mint kislánya apja, a nyúlképű Jefferson Hack. A modellhez közelállók szerint Moss már beadta tervét egykori szerelmének, azt azonban nem tudni, hogy a gazdag laptulajdonos mit szólt ex-kedvese ötletéhez. "Fontos lenne Kate-nek, hogy ugyanaz legyen gyermekei apja. Mert akkor vértestvérek lennének" - nyilatkozta a lapnak egy barátnő - "Persze tisztában van azzal, hogy meglepően hat az ötlete. Ezért nem is úgy mondta el Hacknek, mintha valami eget rengető dologról lenne szó. Inkább csak bevallotta, hogy ő az egyetlen ember, akiben bízik, és nem lenne ellenére, ha összehoznának Lila Grace-nek egy kistestvért."

Doherty nem bír leállni

Pete Doherty, Moss egykori drogpajtása biztos nem örül a hír hallatán. Nemrégiben ugyanis egy londoni bírósági épület előtt bizonygatta a megjelent újságírók előtt, hogy az ő szíve még mindig a modellért repes. Az "I love Kate 4 eva", (Örökké szeretem Kate-et) feliratot véste egy parkoló autóra, még mielőtt elvezették volna a rendőrök.

Szuper-anyuci

Úgy tűnik, Kate Moss karrierjét nem kezdte ki a drogbotránya. Miután a brit Grazia magazin minden idők legjobban "kitalált" brit nőjévé választotta, most felterjesztették az év legjobb anyukája díjra, amelyet angol celebrityk között osztanak ki. A listán szerepel még Sharon Osbourne és Rod Stewart felesége, Penny Lancaster modell is.