horoszkóp

Marsi Anikó csokit eszik és Palikot a folyosóra küldi

2006.03.10. 10:11
A Fókusz örök műsorvezetőnője mindig is imádott enni, bár mostanában több csokit majszol. Nem idegeskedik terhessége miatt, hanem kiegyensúlyozott és szereti, hogy cet és nem óriásbálna.

Marsi Anikó kicsit enerváltan ugyan, de pocakosan is töretlenül vezeti Fókusz című anyaműsorát, és nincs különösebben elájulva attól, hogy terhes. A Bestnek beszámolt arról, hogy nem nagyon voltak rosszullétei, enni viszont eddig is szeretett, csak mostanában komolyabban rá van pörögve a csokoládéra, de simán elvan uborkalé nélkül.

Pocakot a külvilágnak

A műsorvezetőnő szerint továbbá, egy nőnek meg kell mutatnia, ha terhes, mivel az egy csodálatos dolog, de azért nem bánná, ha továbbra is csak havi egy kilót hízna. Marsi amúgy egyelőre közepes cetnek érzi magát és nem óriásbálnának, tehát száműzte ruhatárából a pocakot takaró szereléseket.

A Fókusz elhivatott riportere és autóversenyző férje sem a gyerek nevén, sem a jövendő lakhelyük hollétén nem aggódják magukat halálra, mondván, majd kialakul. A közös fészken azért hezitálnak, mert kétszázhúsz évig szeretnének élni jövendő otthonukban.

"Félapás" szülés

Az viszont már biztosnak látszik, hogy Palik neje nem szeretné, ha férje ott lenne, amikor világra jön a baba, ahhoz viszont ragaszkodik, hogy a vajúdásnál fogja a kezét. A születés pillanatát Marsi a gyerekkel egyedül szeretné megélni, mert szerinte az apák helye ilyenkor a folyosón van, az anya után majd úgyis ő láthatja először a gyereket.

Palik László mindezek fényében büszke arra, hogy felesége nyugodt és vidám, és korábban kijelentette, minden férfinak ilyen kismamát kíván. A sportriporterből lett autóversenyző imádja, hogy felesége nem akarja abbahagyni a mozgást, mostanában gyorsgyalogol.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft