horoszkóp

Marsi és Palik már nyíltan vállalja kapcsolatát

2005.09.19. 11:43
A pár október végén titokban akar összeházasodni, de a hírt nem erősítették meg, mert újabban már nem beszélnek a magánéletükről. Nem tudni, hogy néhány hónappal ezelőtt miért szakítottak, és hogyan jöttek össze megint, de már a nyilvánosság előtt is vállalják, hogy ismét lángra lobbant köztük a szerelem.

A szakítás óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Marsi Anikó és Palik László. Kis Sándor a Színes Bulvár Lap szerint a hétvégén Üllőre hívta Palikékat, hogy együtt teszteljék a legújabb terepjárókat és autókat, az egyiptomi rali előtt. Az egyik jelenlévő szerint Marsi Anikó és Palik László összebújva, mosolyogva érkezett, és "látszott rajtuk, hogy nagyon szerelmesek". Palik még autózni is elvitte a műsorvezetőt, aki állítólag nagyon élvezte a dolgot.

Kis egyébként minden évben kétszer rendez off-road versenyt, amin ralizgat, és grillezget és sokat beszélget barátaival. Az idei összejövetelen Marsin és Palikon kívül Galambos Lajos, Laklóth Aladár színész, Rékasi Károly és az Irigy Hónaljmirigyből Sipos Péter is tiszteletét tette.

Lagzira készülnek

Mint arról korábban beszámoltunk, a pár négy hónappal ezelőtt szakított, de azóta kibékültek. Mi több, a hírek szerint azt tervezik, hogy október végén összeházasodnak. A Hungaroring Rt. elnöke és a Fókusz szerkesztője azonban nem erősítette meg a hírt egyik lapnak sem, mert a nyilvánosság kizárásával szeretnék összekötni az életüket. Az esküvőt állítólag bizonnyal a Dunán horgonyzó Spoon állóhajón tartják.

Azt beszélik

Marsi és Palik egyébként az egész nyarat egymástól távol töltötte. Miután az RTL Klub harmincadik évébe lépett műsorvezetője megelégelte, hogy Palik László nem szeretne újra nősülni, és tizenéves lánya mellett nem vállalna még egy gyereket, június elején kiköltözött a férfi szentendrei házából. A nyár nagy részét munkával töltötte, de egy thaiföldi forgatás után Horvátországba is elutazott. Palik idejét pedig a Forma 1-es közvetítések foglalták le. Szeptember elején mégis úgy döntöttek, megpróbálják együtt újra, és addigra Palik is meggondolta magát az agglegényéletet illetően.