horoszkóp

Marsi Anikó négy hónapos terhes

2006.01.17. 11:23
A Fókusz műsorvezetőnője és a baba jól vannak, csak biztosra akartak menni, azért titkolóztak. Marsi még nem akar lekerülni a képernyőről, Palik meg edz és bízva bízik.

Marsi Anikó anyatelevíziója, az RTL Klub hivatalos közleményében jelentette be, hogy igen, a hír igaz: nyárra megérkezik Palik Lászlóval közös gyermekük. A műsorvezetőnő bevallotta, hogy mivel az első hónapok igen bizonytalanok, a friss házasok nem akarták idő előtt elkiabálni a jó hírt, írja a Blikk.

Mindenki jól van, Palik edz

Mostanra viszont már négy hónapos terhes Marsi "Fókusz" Anikó, aki nagyon jól van, bár még nem tudja születendő gyermeke nemét. Az információk szerint Palik "Dakar" Laci is alig várja, hogy tizenhat éves lánya mellé megérkezzen a kistestvér.

December végén a harmincéves Marsi legalább tucatnyi forró csókkal engedte útjára az autóversenyző szerepében tetszelgő férjét, Palik Lászlót a repülőtéren, hogy majd most január közepéig csak arról halljunk, milyen ívben vette a kanyarokat a mély, sivatagi homokban.

Pechére, vagy talán a sikertelenségtől való félelme miatt azonban már odaúton főtengelytörést szenvedett Nissanja, de az is lehet, hogy ez is csak azért történt, hogy mielőbb visszatérhessen állapotos feleségéhez.

Olyan "terheses"

Pár nappal azután, hogy a Velvet egyik feljelentője a bécsi Shopping City Südben látta a szőke műsorvezetőt kismamaruhákat vásárolni, a Színes Bulvár lap már "kismamákra jellemző változásokat" (például átszellemült mosolyokat) vélt felfedezni Marsi Anikón, de a pontos definíció, hogy ez mégis mit jelent, elmaradt.

Mi jön a gyerek után?

A Marsi-Palik páros a tavalyi év legnagyobb szenzációit nyújtotta a sajtónak, leszámítva persze a majdnem elvált Détár-Rékasi-ékat. Először volt egy kis nyafogás a gyerekkérdés körül; a sajtó azt vélte tudni, hogy Palik László nem nagyon akar újra három óránként felkelni egy gyerekhez, pedig Marsi már szívesen lecserélné a Fókusz kemény pultját egy pelenkázóra.

Emiatt tragikus hirtelenséggel szétmentek, majd elutaztak az érintettek, és a távolban annyit gondolkoztak, hogy rájöttek, mégse tudnak egymás nélkül élni, így újra összejöttek. Olyan ez mint egy mese: a békülésüket ráadásul gyorsan elhatározott örök hűséggel pecsételték meg, mikor 2005 október huszonkettedikén, 11 óra 54 perckor kimondták a boldogítót.