'Ez egy könnyű, kellemes orgazmus'

2004.10.18. 19:19
A TV2 programigazgatója, Kereszty Gábor és Sváby András szerint a Megasztár Magyarország legsikeresebb műsora lett, ami igazi sztárokat, tehetségeket adott az országnak. A műsor folytatását népszerűsítő sajtótájékoztatón Oláh Ibolyával együtt aranylemezt kaptak, Bakács Tibor pedig megvilágosodott. Settenkedő szerint a Megasztár tulajdonképpen egy kellemes orgazmus.
Szerdán kezdődik a TV2 tehetségkutató műsorának, a Megasztár második szériája. A műsor sajtótájékoztatóján Tóth Veronika, Oláh Ibolya és az év férfihangja, Gáspár László is megjelent, és egy-egy dallal lepte meg közönséget.

Mindenki happy

#alt#
Tekintse meg képeinket!
"Nagyon boldog vagyok, amiért másfél évvel ezelőtt belevágtunk a Megasztárba. A TV2 idén működésének legjobb évét fogja zárni, és ez többek között a Megasztárnak köszönhető" - mondta a sajtótájékoztatón Kereszty Gábor, a TV2 programigazgatója, majd hozzátette, hogy a műsort addig folytatják, "amíg még vannak tehetségek ebben az országban és a közönség kíváncsi rájuk". "Szerdától ismét fantasztikus tehetségek várnak arra, hogy megszeressék őket" - jegyezte meg ekkor sietősen Sváby András, a tehetségkutató producere, végül szinte elérzékenyülve konstatálta, hogy eddig minden milyen jól sikerült és mindannyian mennyire büszkék erre.

Somáék maradnak

A tájékoztatónak helyt adó Operettszínházban a Megasztár első szériájából ismert zsűritagok, többek között a Duncan MacLeodnak álcázott Bakács Tibor Settenkedő is tiszteletét tette. "A felállás változatlan, a zsűritagok ugyanazok" - indokolta a kritikus jelenlétét Till Attila, majd átadta a mikrofont Pély Barnabásnak. "Nagyon kevés időnk van arra, hogy megállapítsuk valakiről, hogy tehetséges. Szóval azokat juttatjuk tovább, akik nem parázzák össze magukat" - összegezte szakértői tevékenységét az énekes. "Fogjuk fel ezt a műsort egy könnyű, kellemes orgazmusnak" - vette át a szót tőle Bakács, aki szerint "a Megasztár végre visszaadta bizalmunkat abban, hogy mi magyarok tehetségesek vagyunk".

Pierrot maradt a zenei producer, már írt is egy másik Csillagdalt, de megígérte, hogy a régit sem hagyja elfeledni.

Meglepetés

A kötelező udvariassági köröket lefutva Geszti Margit, a BMG vezetője ragadta meg az alkalmat arra, hogy örömteli bejelentést tegyen. Büszkén újságolta el a jelenlévőknek, hogy újdonsült előadójuk, Oláh Ibolya albuma már a megjelenést követő egy hét után aranylemez lett. "Még sohasem fordult elő, hogy úgy adjunk át aranylemezt, hogy az előadót korábban nem értesítettük róla. Úgyhogy Ibolyának ez egy valódi meglepetés" - mondta. És tényleg, Oláh meglepetten lépett a pulpitusra, hogy átvegye a több mint tízezer példány után járó arany korongot, majd boldogan borult Novák Péter nyakába, hogy együtt örülhessenek.

Később a svédasztalon, a húsok között találtuk az egyik aranylemezt, nyilván azért, hogy mi is közelebbről megtekinthessük.

Az új Megasztár

#alt#
Settenkedő akcióban...
A Megasztár folytatására körülbelül négyezer ember jelentkezett, de a meghallgatáson csak kétezer jelentkezőt hallgatott meg a zsűri. A produkció már több hete nyolcvan fős stábbal dolgozik, nyolc kamera vette a válogatáson történteket, közel két hét stúdiómunka és adásonként két hét montírozás után kerül a képernyőre a kétezer jelentkező első bemutatkozása.

Elődöntőnként tíz versenyző méri össze a tudását, ebből a zsűri két játékost juttat tovább, egyet pedig vigaszágasnak nevez meg. Eközben az interneten is zajlik majd a verseny, így az ötödik adás végére lesz hat vigaszágas és tíz döntős. A döntős mezőnybe a hatodik, élő Elődöntőn juttathatják be a nézők két kedvencüket. Így alakul ki a 12 versenyzőből álló döntő mezőnye.

A zsűri szerepköre megváltozik. A nézők, nem egy, hanem két kieső játékost nevezhetnek meg, akik közül a zsűri az egyik játékost visszahívja a versenybe, ezzel fokozva a feszültséget a zsűrin belül és a játékosok között.

Nézzen új Megasztár-jelölteket! (37 Mbyte)