horoszkóp

Malacsült és orgazmus az MTV megnyitón

2007.10.14. 12:45
Volt, aki részegen énekelt, volt aki a dress code miatt aggódott és olyan is akadt, aki a gyerekeihez sietett haza. Egyben azért egyetértettek: óriási buli volt. Majka, Pápai Joci és Oroszlán Szonja a helyszínen készült felvétel sztárjai.

Pápai Joci három éve nem evett olyan malacsültet, mint amit az MTV megnyitó buliján. Olyan boldoggá tette, hogy csak egy orgazmushoz tudta hasonlítani. Rakonczai Viktor nagyon jól érezte magát, de haza kellett sietnie, mert a gyermekei nem akartak addig lefeküdni, amíg nem ér haza a zeneszerzőpapa. Voksán Virág pedig félreértette a dress code-ot és alulöltözött majd ezen aggódott hosszan.

Majka papa viszont lenyelt egy kanárit és az sem riasztotta meg, hogy a Juj.hu kamerái rögzítik az amatőr pillanatokat. Még szerencse, hogy nem énekesként keresi a kenyerét a rapper, mert ebben a kategóriában csak eladhatatlant tudna produkálni. Összeségében mindenki jól érezte magát, mert ingyen folyt az alkohol. A többség be is rúgott, a nemzet Ákosát visoznt ezt sem hatotta meg, interjú helyett, csak egy meleg jobbkezet adott.