horoszkóp

A sitten nincs Photoshop

2007.10.08. 14:22

A hírességek szeretnek drogozni, gyorshajtani és egyéb törvényellenes dolgokat csinálni, ezért sokukat le is tartóztatják. A rendőrségi fotók pedig valahogy sose olyan előnyösek. Felismerné ön Nick Noltét szőrös csövesként? És James Brownt, ha úgy néz ki, mint a saját öreganyja?

Hugh Grant

A jóképű angol sármőr, Hugh Grant 1995-ben kurvázott egyet csíkos ingében. A hollywoodi rendőrség viszont rajtakapta a színészt, aki a közvélemény előtti beégésen kívül még akkori barátnőjének, Elizabeth Hurleynek is magyarázkodhatott. A fotón nyilván ez a kettős gondterheltség olvasható le az arcáról. Végül két év próbaidővel megúszta a dolgot, Hurley is megbocsátott, de a nagy kalandból film készül, hogy senki ne feledje.

James Brown

A 2006 decemberében elhunyt James Brown 2004-ben még olyan jó erőben volt, hogy 33 éves feleségét egy családi vita során a földön rángatta. Az előállításkor készült fotó új oldaláról mutatja be az öltözködésére és frizurájára legendásan kényes zenészt.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohant július 24-én tartóztatták le, amikor részegen autóversenyzőset játszott Los Angelesben. A színésznő sokatmondó tekintete üresen csillog a rendőrségi felvételen, amit tovább súlyosbít, hogy nem sikerült becsuknia a száját.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkint 2004-ben állították meg a rendőrök. Pontosabban egy közúti ellenőrzés során a barátja kocsiját intették félre, amiben benne volt nemcsak a Reszkessetek Betörők és Michael Jackson Black or White-jának, de egyben a Sonic Youth Sundayének is a sztárja. A remek fotó azért készülhetett el, mert Culkinnál marihuánát, és olyan gyógyszereket találtak, amikhez engedély kellett volna; Xanaxot és különféle altatókat. Egy év felfüggesztett és ötvenezer dollár pénzbüntetés volt a jutalma.

Marilyn Manson

Marilyn Manson 2001-ben az Ozzfesten keltett komoly felháborodást azzal, hogy nemi szervét az egyik biztonsági őrhöz dörgölte. A zenészt letartóztatták, mert Denverben, ahol a fesztivált tartják, tilos a meztelenkedés, ő pedig duzzogó kisfiúként, sértődötten néz a kamerába. Szerkesztőségünk kínzó kérdése: adnak-e a börtönben sminklemosót?

Matthew McConaughey

Sokak kedvence Matthew McConaughey, 1999-ben mosolygott ilyen bárgyún a rendőrségen, amikor a szomszédok felnyomták, mert túl hangosan hallgatott zenét. A kiérkező rendőrök marihuánát találtak a színésznél, aki a nagy zajban táncikált és közben dobolt. Végül csak csendháborításért büntették meg 50 dollárra. A fotón látható mosoly szerintünk nem a fotós iránti szimpátiát, mint inkább a használt szer hatását tükrözi. Písz.

Mel Gibson

A behízelgő mosolyú Mel Gibsont még 2006. július 29-én kapták el, amint részegen furikázott Los Angelesben, majd a sárga földig lezsidózta az őt lekapcsoló rendőröket. Gibson a letartóztatás (és némi józanodás) után nem győzte hangsúlyozni, mennyire nem úgy gondolta a zsidó világuralomra vonatkozó nézeteit, és bejelentkezett az Anonim Alkoholistákhoz kezelésre. A legfrissebb hírek szerint nem járt sok sikerrel.

Michael Jackson

Macaulay Culkin jó barátját Michael Jacksont, aki nagy meglepetésre mégsem nősült meg titokban, akkor kapta lencsevégre Santa Barbara seriff hivatala, amikor 2003-ban gyerekmolesztálásért letartóztatták. Az akkor 45 éves popikont 3 millió dollár óvadék ellenében engedték csak el.

Nick Nolte

Ehhez a Nick Nolteról készült képhez nem lehet sok mindent hozzáfűzni, csak a száraz tényeket: 2002. szeptember 11-én a kaliforniai autópályarendőrség kapcsolta le az ittasan vezető színészt. A frizura alapján megkockáztatjuk: kabrióval volt.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.-ról többször is készített képet a rendőrség. Az itt látható már nem egy mai darab, 1996. június 23-án készült, amikor ún. black tar, vagy mexikói heroint, cracket, kokaint és egy töltetlen .357-es Magnumot találtak nála. A színész, aki utoljára a Kamera által homályosanban alakított nagyot, mi mást, mint drogost, három év próbaidőt kapott, de mivel azt később megszegte előbb fél évet, majd másfél évvel később három évet kellett börtönben töltenie.

Vanilla Ice

Ki ne emlékezne Vanilla Ice-ra, a rapperre, akiről 2001 januárjában azért készült a remek fotó, mert egy családi veszekedés során kitépte felesége haját. Ő ugyan megúszta próbaidővel és kötelező családterápiával, a róla készült fotó viszont mindenki számára igazi büntetés.

Yasmine Bleeth

Ilyen az, amikor már nem pörget a kokain, de előtte órákig ezt tette. Yasmine Bleeth a Baywatch egykori sztárja 2001-ben akadt össze a michigani rendőrökkel, mert betolt pár csíkot. A szinte felismerhetelenül szétcsúszott arcú színésznő két év próbaidővel és 100 nap közmunkával megúszta a drogozást.