horoszkóp

Britney Spears népszerűtlen és költözik

2006.12.22. 11:22
Az énekesnő a Mulholland Drive-ra költözött, és leszedette régi tetoválását, amit Kevin Federline-nal együtt csináltattak, amikor még dúlt a szerelem. Közben ki akart kapcsolódni egy kosármeccsen, de még stadionból is kifütyülték.

Britney Spears úgy döntött, eladja a malibui családi fészket, ahol eddig férjével, Kevin Federline-nal és gyermekeivel élt, és fiaival Los Angeles illusztrisnak számító Beverly Hills-i negyedébe, a Mulholland Drive-ra költözött, hogy új életet kezdjen. A kiválasztott mediterrán hangulatú villáért 7.2 millió dollárt fizetett - adta hírül a people.com.

A 692 négyzetméteres házban 5 hálószoba és hat és fél tisztálkodásra alkalmas helység található. A szokásos nagymedencén kívül, egy média és egy könyvtárszoba is található a villában. Emellett egy hatalmas terasz is található az egyik szinten, ami kiváló rálátást biztosít a környékre. A szomszédok szintén zenészek, a sarkon például Jennifer Lopez lakik egy 13 millió dolláros garzonban. A Mulholland Drive-ra ma már nem járnak turistabuszok, hiszen az óriási kerítéseknek és az erődítményszerű kapubejáróknak köszönhetően már a házakat is alig lehet látni.

Angelina Jolie után szabadon

A házasságára emlékeztető utolsó nyomoktól is igyekszik megszabadulni az énekesnő, aki ezúttal kishúgával a 15 éves Jamie Lynn-nel keresett fel az egyik Los Angeles-i tetováló szalont. A Daily Mail értesülései szerint itt szedette le jobb kezéről a még a Federline-es időkből származó tetkót, a páros dobókockát. K-Feddel ezt még két éve, örök szerelmük zálogaként varratták magukra, arról nincs infónk, hogy a férj ezek után szintén leszedeti-e a művet.

Talán jó ómen Spears-nek Angelina Jolie példája, akinek miután eltávolíttatta karjáról volt férje, Billy Bob Thornton nevét, ténylegesen is sikerült megszabadulnia tőle.

Ha nincs punci, fütyülünk

Az énekesnő az izgalmakat a Staples Centerben tartott vasárnap esti kosárlabda rangadón szerette volna kipihenni, de nem jött neki össze: a sportrajongók kiutálták a meccsről. A Lakers-Washington Wizards mérkőzésen a kivetítő néhány pillanatra azt is mutatta, ahogy Spears - aki ügynökével és kishúgával érkezett - éppen helyet foglalt. A TMZ állítása szerint, ahogy Spears arca feltűnt a Jumbotronon, a tömeg egy emberként fütyülni kezdett.

Hamar kiderült, ez az atrocitás túl sok volt Britneynek, aki állítólag ideges lett ettől. Így még a félidő előtt többször elhagyta a stadiont. A jegykezelők állítása szerint, ki-be járkált a mérkőzés alatt, de véglegesen valamikor a negyedik negyed alatt távozott. A playfuls.com feltételezése szerint a kifütyülésre azért került sor, mert Spears ezúttal kivillantani csak az arcát mutatta meg.