A színész, aki múlt hónapban még feleségül akarta venni az énekesnőt, most bejelentette: már nincsenek együtt, és abban sem biztos, hogy övé a gyerek.

Eddie Murphy és az egykori Spice Girl, Mel B épphogy csak egy hónapja jelentették be közös gyerekük érkezését, most mégis szakítottak. Murphy mindezt kedden este, a holland RTL Boulevard című tévéműsorába jelentette be, amikor új filmjét reklámozva interjút adott nekik. A beszélgetés végén megkérdezték, hogy áll a kapcsolata Mel B-vel, mire Murhpy dühösen ráripakodott a riporterre: "Ez egy elég bunkó kérdés, mivel mi már nem vagyunk együtt. Azt sem tudom, kié a gyerek, míg csak ki nem jön és nem végzünk egy DNS-tesztet. És ha lehet, ebből most nem kéne következtetéseket levonni, uram".

A színész szóvivője azonban tagadta, hogy Murphy ilyesmiket mondott volna. "Mr. Murphynek esze ágában sincs a közvélemény elé teregetni a magánéletét, úgyhogy bármit is adtak a szájába, az valami összevágott-barkácsolt dolog, és nem történt meg".

Van másik

Bármi is hangzott el azonban, a jelek szerint a színész már azt is megtalálta, akivel vigasztalódhat: Tracey Edmonds filmproducer büszkén jelentette be, hogy másfél hónapja randizgat Murphyvel. A színész és a producernő együtt jelentek meg Murphy új filmje, a Dreamgirls New York-i premierjén hétfőn, és mint nyilatkozták, "nagyon jól érezték magukat és jól szórakoztak".

Felgyorsult világunk

Eddie Murphy 2006 júniusában kezdett randizni a 31 éves Mel B-vel, mindössze két hónappal azután, hogy hivatalosan is kimondták a válását Nicole Mitchelltől, akivel hét évig élt házasságban. A kapcsolatból 5 gyerek született. A kérdéses származású hatodikkal jelenleg Mel B van az ötödik hónapban, akinek már van egy hétéves lánya, Phoenix-Chi exférjétől, Jimmy Gulzartól.