A színész magándetektíveket fogadott, hogy megbizonyosodjon barátnője hűtlenségéről, és azt állítja, ez sikerült is neki. Az énekesnő nevetségesnek találja a vádakat.

Eddie Murphy egy tévéinterjúban ejtette az öthónapos terhes Mel B-t, ami akkor sem szép dolog, ha igaz, amit most állít: hogy az énekesnő megcsalta őt. Az amerikai színész áprilisban jött össze az angol ex-Spice Girl-énekesnővel, aki szinte azonnal teherbe is esett tőle. Murphynek azonban később kételyei támadtak barátnője hűségét illetőleg, ezért magándetektíveket fogadott - tudta meg a FemaleFirst.co.uk weboldal.

Bizonyítéka van, hogy találkoztak

A megfigyelés eredményeként múlt hónapban kézhez kapott fotókról annyi derült ki, hogy Mel Los Angelesben találkozott egy férfival. Azt pontosan nem tudni, milyen helyzetben ábrázolták a fotók a megfigyelteket, de Murphy azóta állítja, hogy Mel B nem az ő gyerekét várja.

"Eddie arra gyanakodott, hogy Mel túlságosan közel került valakihez, akit ő maga is ismert. Dühöngött, amikor meglátta a képeket" - számolt be egy ismerőse az angol News of the Worldnek. "Elsőre rosszindulatú lépésnek tűnik, hogy rögtön kételkedik az apaságban is, de meglehetősen aggasztja és megalázónak is tartja az egész helyzetet. Egyelőre próbálja összerakni, mi is történhetett".

Mel szerint ez rizsa

"Ez minden, amivel elő tudott állni?" - háborodott fel a megvádolt exbarátnő, Mel B. "Ez is csak azt mutatja, micsoda egy mindenre elszánt egy alak Eddie. Lehet, hogy teljesen ártatlan szándékkal valóban találkoztam egy férfival, de mindig is hűséges voltam Eddie-hez. Ő a gyerekem apja, és ezt ő pontosan tudja".

Murphy másfél hónapja sunyít

A 31 éves énekesnő most ügyvédet fogadott, hogy bebizonyítsa a színész apaságát. Eközben a színész a sokkot már egy új barátnő oldalán heveri ki, és ha igaz, amit az új csaj, Tracey Edmonds producernő állít, Murphynek csak ürügy kellett rá, hogy le tudja rázni a teherbe esett Mel B-t. Edmonds ugyanis azt nyilatkozta: a színésszel ők már jó másfél hónapja randizgatnak.