Musicalt énekelhet Oláh Ibolya

2004.04.22. 17:11
Információink szerint a szolnoki színház felkérte a tiszadobi lányt, hogy szerepeljen a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rockoperában. A Megasztár készítői szerint Oláh Ibolyát elárasztották a megkeresések, konkrét ajánlatot azonban még nem kapott. A darabot jövő áprilisban mutatják be, ám Ibolyát még több mint egy évig a TV2-höz köti szerződése.
Nem kizárt, hogy hamarosan színházban is fellép a Megasztár második helyezettje, Oláh Ibolya. Információink szerint a szolnoki színház rendezője, Szikora János felkérte a tiszadobi lányt, hogy szerepeljen a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rockoperában. A rendező a Velvetnek egyelőre nem kívánt nyilatkozni, a színház művészeti titkára pedig kérdésünkre nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesülésünket. A szerep kapcsán Oláh Ibolyát is megpróbáltuk felhívni, ám az énekesnő csütörtökön egész nap elérhetetlennek bizonyult.

Nem kapott konkrét ajánlatot

Tekintse meg képeinket!
"Nincs szó semmilyen konkrét színpadi ajánlatról" - cáfolta információnkat a Megasztár sajtóreferense, Szondy Réka, aki elmondta: Ibolya a műsor óta valóban rengeteg felkérést kapott. Véleménye szerint azonban a tehetségkutató verseny második helyezettje egyelőre nem fog tudni közreműködni olyan produkciókban, amelyek nem a TV2-höz kötődnek. "A megasztárosok közül senkit sem korlátozunk semmiben, így Ibolyát sem, de rengeteg fellépés várat még magára, ezért nem hiszem, hogy másra is jutna ideje. Október közepéig szinte az összes hétvégéjük le van foglalva, és szerintem Ibolyának nehéz lenne a színpadi próbákat összeegyeztetni a TV2-s kötelezettségeivel" - nyilatkozta lapunknak Szondy Réka, hozzátéve, hogy Ibolya számára jelenleg énekesnői pályafutása a legfontosabb és minden más ezután jön. "Tényleg szívesen kipróbálná magát egy musicalben, de most elsősorban a lemez a fontos" - mondta a Megasztár sajtóreferense.

Nem kapkodnak

Oláh Ibolyának egyelőre még lemezszerződése sincs, de Szondy Réka szerint csak azért, mert nem akarták elkapkodni a dolgokat. "Ez nem egy egyhetes dolog, ezért nincs még szerződése. Az ezzel kapcsolatos tárgyalások az április harmadikai döntő után kezdődtek meg" - mondta. Ugyanígy a lemezkiadást sem szeretnék elsietni: Ibolya csak nyáron vonul stúdióba. "Ahhoz, hogy egy jó minőségű lemezt csinálhasson, idő kell. Mivel saját számok lesznek hallhatóak rajta, ezek megírása is időbe telik, úgyhogy ez egy hosszú folyamat" - mondta a sajtóreferens. A lemez állítólag őszre várható.

Ibolya addig is számos fellépésen vesz részt, legközelebb az A38-on lesz hallható, ugyanis a Megasztárok szombaton élő koncertet adnak a hajón. Nyáron a tervek szerint a legnagyobb fesztiválokon fog fellépni, szó esett már arról, hogy a Volt fesztiválon is színpadra lép, június 5-én pedig Sting előtt énekel Tóth Veronikával együtt.