horoszkóp

Metzker Viki a CKM-től az amerikai Playboyig jutott

2008.02.06. 11:57
Metzker Viktória, a tavalyi Playmate-választás győztese bekerül az amerikai Playboy egyik különszámába. A modell négy éve kezdte a szakmát. Ez idő alatt kétszer is átszabatta a melleit, megvádolták azzal, hogy Dubaiba jár luxusprostinak, valamint karrierje az Képzőművészeti Egyetem felől a dj-pult felé fordult. És persze szerepelt a hazai Playboy és a CKM címlapján is.

Az amerikai Playboy különkiadásának szerkesztői elkérték a Metzker Vikiről készült fotósorozatot, mert annyira felkeltette a lány az érdeklődésüket, hogy bekerül majd a lap legújabb különszámába.

Metzker nagy elismerésnek tartja a képkérést, és reméli így majd a tengerentúlon is kap munkákat.

A Playboy elkért képe

A Playboy előtt szintén 2007-ben, a CKM-ben tűnt fel, ami több szempontból is fontos számára. Egyrészt úgy véli, a Playboy szereplés mellett jól mutat a CKM címlap, ha modellként munkát szeretne. Másrészt, amikor azzal vádolták, hogy Dubaiba jár luxusprostinak azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy talán a CKM címlap miatti féltékenységből terjesztik róla ezt a képtelen pletykát.

Széles derék, új mellek

Metzker Viki 2007 márciusában vásárolt magának új melleket, de nem azért, mert az eredetiket túl kicsinek gondolta. A műtétre szerinte azért volt szükség, mert túl széles a csípője.

Az implantátumokat a szervezete nem fogadta be, ezért kapóra jött, hogy a Playmate-választás végén kapott nyereményei között volt egy ingyenkupon egy plasztikai műtétre Krasznai Zsolt, plasztikai sebésznél, a Playmate-választás egyik zsűritagjánál.

A műtétre a tavalyi év vége felé került sor, így Metzker egy újabb, egymilliós mellel gazdagodhatott.

Ruhatervezőből DJ

Metzker elindult 2006-os Miss Budapest szépségversenyen is, ahol ugyan nem nyert, viszont az akkori bemutatkozásából kiderült, két éve modellkedik, a Képzőművészeti Egyetemen képzeli el a jövőjét, a hobbija pedig a ruhatervezés és a lovaglás.

A Playboyba kerüléskor ez már másképp volt. Metzker Niki Belucci után szabadon dj szeretne lenni, amihez menedzsernek és tanítónak Dj Juniort választotta. Ttavaly évvégén a dj karrier is beindult, igaz néhány kisebb összezördülés után.

A Playmate a lemezlovaglás és a modellkedés mellett Playmate-ektől nem távol álló módon énekelni is szeretne. Az énekléshez még a CKM idején jött meg a kedve, akkor adott elő egy Fekete Vonat számot, állítólag nem is rosszul.

A lemezlovasságban pedig olyan stílust képvisel, amitől nem áll távol, hogy a pult mögött álló személy néha énekelget.

Dubai éjszakák

Metzkerről még a Playmate-választás közben kezdték azt terjeszteni, hogy a mítoszok szerint több magyar modellhez hasonlóan Dubaiba és az Egyesült Arab Emirátusokba jár luxusprostinak.

A modell az egész feltételezést, hogy ő prostinak áll valahol képtelenségnek tartja, és sejti, hogy melyik rosszakarói állhatnak a híresztelések mögött, de nem akarta őket kiteregetni.

A Playmate az egész dubaios sztorit meglehetősen unja már egyébként, de nem akar sokat nyilatkozni erről, mert nem akarja, hogy magyarázkodásnak tűnjön, amit csinál.