horoszkóp

Nacsa nem tud a műsora megszűnéséről

2008.05.06. 15:50
Hitetlenkedve fogadta Nacsa Olivér a hírt, miszerint a TV2 ma közzétett sajtónyilatkozata szerint több műsorral együtt többek között a Médiacápa gyártási szerződését is felmondták.

"Fogalmam sincs, miről írnak a lapok, szó sincs a műsor megszüntetéséről, épp ellenkezőleg" - nyilatkozta Nacsa Olivér a Velvetnek a Blikk értesüléséről, amely szerint több műsora mellett az ő által jegyzett Médiacápa is megszűnik a TV2-n.

"A Médiacápának kiemelkedően magas a nézettsége, éppen ezért mostanság ülünk össze a vezetőséggel arról tárgyalni, hogy esetlegesen heti rendszerességgel jelentkezzünk - mondta Nacsa. Hozzátette: - Kikérem magunknak a 'bukott' kifejezést."

Nacsa kikéri magának a bukott jelzőt

"Valami rosszindulatú tréfa lehet ez az egész"- nyilatkozta zavartan, figyelmen kívül hagyva a kérdést, mihez kezdenek ezek után.

A Blikk értesülése szerint ősztől megszűnik a TV2 több, gyenge nézettséget produkáló műsora, értesült Blikk. Eltűnik a képernyőről a Mi kérünk elnézést, a Beugró, a Claudia-show, a Médiacápa és Az igazság ára is.

A TV2 megerősítette a lap információit. Gyöngyössy Bence programigazgató szerint azonban Liptai Claudiára, a Bagi-Nacsa párosra és Jakupcsek Gabriellára más műsorokban továbbra is számítanak a csatornánál.

A csatorna a Blikk hírének megjelenését követően közleményt adott ki, amelyben a döntést a csatorna őszre megújuló műsorstruktúrájával indokolták.

A közlemény nem indokolja a műsorok megszűnését, de a közleményt idéző MTI értesülései szerint ezek a produkciók nem hozták a menedzsment által tőlük várt nézettséget.

Várdy Zoltán, a TV2 tavaly nyáron hivatalba lépett vezérigazgatója két hónapja az MTI-nek nyilatkozva azt ígérte, 2010-re piacvezetővé válik a nézettségi versenyben jelenleg ezüstérmes csatorna; "nem radikális átalakítást tervezünk, hanem a műsorok finomhangolását" - mondta.

Példaként épp az akkoriban indult, nem a tudást, hanem a - családon belüli titkok, kimondatlanságok okozta - drámát középpontjába állító, talk-show alapú vetélkedőjüket, Az igazság árát említette - emlékeztet a vezérigazgató korábbi nyilatkozataira a távirati iroda.