horoszkóp

Nacsa esett ki a korcsolyaversenyből

2007.02.25. 11:03
A Sztárok a jégen című esztrádműsor második döntőjének kiesője Nacsa Olivér és párja, Hackl Andrea. Nacsa szerint ez nem népszerűségét mutatja.

Nacsa Olivért már az első adásban is a kiesők közé jósolták, bár akkor még azon töprengett mindenki, hogy vajon ő vagy Bíró Ica páros-e az ügyetlenebb. Múlt szombaton végül Bíró Icát estette ki a közönség, most viszont Nacsának kellett mennie.

Nem kockáztatott

A tengerkékben korcsolyázó Nacsa-Hackl páros nem bakizott különösebben nagyokat, de az is látszott, hogy Nacsa inkább biztonságos játékos: rizikós bevállalások nélkül, komótosan korcsolyázta végig az erre szánt időt. Tény ugyanakkor, hogy a felvételt többször visszanézve sem észleltünk akkora zakózást, mint Nagy Feróék esetében vagy párbaj-ellenfelüknél, a Damu-Póth párosnál.

A közönség mégis a Damu Roland - Póth Diana párost juttatta tovább, amit Damu boldog könnyzáporral, Nacsa pedig szomorú arckifejezéssel vett tudomásul.

Nem népszerűtlen azért

Nacsa Olivér az esetet kommentálva elmondta, nem tudja, miért, de egész nap rossz érzése volt, és úgy érzi, hogy nem az ő közönsége nyomkodta a gombokat. Ugyanakkor nem gondolja, hogy a tény, hogy kiesett a versenyből, népszerűségének fokmérője lenne.

Alapanyag

A versenyt egyébként jelentős technikai háttér teszi lehetővé. Az induláskor Magyar Rita, a csatorna PR-menedzsere érdeklődésünkre elmondta, a 400 négyzetméteres jégpálya mintegy három tonna vasból áll. A polikarbonátot tartalmazó oldalelemek nagysága 110x12 métert tesz ki. Tíz kamera és 95 darab úgynevezett intelligens lámpa támogatja a show látványvilágát.