horoszkóp

Nacsa Olivér megint párbajozhat

dr
2007.02.24. 11:07
A Sztárok a jégen versenyzői kihozták magukból a maximumot. Nacsának még ez sem volt elég, újból párbajozhat, hogy bent maradhasson.

A pénteki Sztárok a jégen a retró jegyében zajlott. A versenyzők teljesítménye az egekbe szökött, ami azért veszélyes, mert nem tudni, hogy képesek lesznek-e tartani ezt a lendületet adásról adásra. Mindenki a lehetőségeihez mérten a legtöbbet hozta ki magából, ezért sem értjük, Nacsa mellett, miért Damu Roland fájt mindenkinek.

Amatőr többség

A teljesítményt fogjuk értékelni - emelte ki Liptai Claudia a verseny kezdtén, de a pontozásnál már nem ezt az elvet követte. Még mindig szimpátia értékelésről lehet beszélni, ha a zsűri amatőr szektorát nézzük. Sallai András személye nem emelhette az est fényét, ami meglepetésként érhette a nézőt is. Az olimpiát szervezi, így egy ideig nem is lesz velünk - hangzott a szűkszavú magyarázat az ex-jégtáncos távollétéről.

Az este Nacsa performációjával indult, a sort pedig Dobó Kata zárta. Pont fordítva, mint az előző adásban. Dobót úgy konferálták fel, mint az első adás abszolut győztesét legalábbis a közönség szavazatok alapján. Hogy a mostani adásban ki lett a nép kedvence, az talán következőre kiderül.

Abba és más borzalmas zenék

Sokunkban felmerült, hogy azért hallhattunk annyi Abba-slágert, mert az olcsó szerzői jogdíjnak nem tudtak ellenállni a szervezők. Más okot ugyanis még elképzelni sem lehet, hiszen nem a versenyzők döntik el mire haladnak a jégen. A pedofil fekete-fehér énekes, Michael Jackson számától mi is hanyatt estünk volna, ahogy mindenki kedvence, Nagy Feró is tette. Szép estést Hujber Feritől is láttunk, ami azért megnyugtató, mert így kiderült, hogy nem TV2-s droidok korcsolyáznak esténként a hangárban.

Damu kedves nekünk

Szubjektív értékelésünk szerint Damu nem csak magabiztosan mozog a jégen, de új oldalát is felfedeztük. Ebben a paliban van sárm. Higgadt ember, és idétlen poénokkal sem húzza az időt. Nem színészkedik, hanem táncol a jégen. Partnerével szinkronban mozog, és jó ritmusérzéke van.

A többi versenyző közt is van gyöngyszem, például Karsai Zita. Ő valószínűleg azért nem nyerheti meg a versenyt, mert nehogy már azt dicsérje akár a zsűri, akár a közönség, aki tényleg jó teljesítményt nyújt. Ez sztárkedvenc műsor, nem teljesítmény díjazás. Ezért van esélye a botlábú Nagy Ferónak, aki a képernyő előtt éli második gyermekkorát. Szombaton a nép és a zsűri szavazatai alapján így Nacsa-Damu párbajt láthatunk.