Nagy Éva, az egykori playmate hétfőn vonul be a győri büntetés-végrehajtási intézetből a pálhalmi börtönbe. A hatéves börtönbüntetésre ítélt nő 350 millió forintot sikkasztott egy bankból, ahol dolgozott.

Az egykori Rábaköz szépe ugyanabban a bankban dolgozott, mint édesanyja ezért még kínosabb volt számára a 350 millió forintos sikkasztás. Nagy Éva bevallotta, mindent szerelméért, a nála idősebb és "dörzsöltebb" P. Józsefért tett, írja a Blikk. A férfinek korábban is több baja akadt a törvénnyel, így praktikusnak tűnt számára, hogy a lány hátán viszi el a balhét. Miután azonban Éva részletes beismerő vallomást tett, a férfi sem úszta meg a büntetést és még azokat az éveket is le kell ülnie, melyeket korábban felfüggesztettek.

Kockás rabruhában

Noha az egykori playmate már ül egy ideje, csak mostantól kell rabruhát viselnie. A lap értesülései szerint a szürke kockás (és nem klasszik csíkos!) felsőt szoknyával fogja hordani, és kicsit aggódik, hogy mindebben hogy mutat majd.

Hat dicsérettel

Glegyák Eszter, Éva védőügyvéde úgy nyilatkozott, védence mintarab, hat dicsérettel távozott Győrből. Mielőbb szabadulni szeretne, és szívből megbánta, hogy egy férfi miatt sikkasztásra vetemedett, jelentette ki az ügyvéd.

A nagymama miatt is

Nagy Éva két éve és hét hónapja csak napi egy órán át látta az eget, ezért az új intézetben legszívesebben mezőgazdasági munkát végezne, hogy többet legyen friss levegőn. Az ügyvédnő elmondása szerint további jó magaviselete esetén fogházra is enyhíthetik a büntetését, sőt 2007 tavaszán akár még feltételesen szabadlábra is kerülhet.

Az egykori playmate nagyon szeretné viszontlátni idős és beteg nagymamáját, ezért is igyekszik kitűnni jó magaviseletével.