horoszkóp

Engedélyezett bogyókkal fogynak Béres Alexandra kövérei

2007.10.12. 11:30
A Nagy Fogyás két főszereplője nem csak a kilók, hanem egymás ellen is küzd. Schobert Norbi most azzal vádolta meg ellenfelét, hogy engedély nélküli kapszulákkal tömi csapatának tagjait. Bár a fitneszguru vádjai alól sikerült tisztáznia magát, Béres Alexandra elismeri, kicsit ő is hibás abban, hogy csapatának tagja megsérült.

Mint a legtöbb saját gyártású hazai műsornál, a Nagy Fogyás esetében beindult a hírgyár. Pár nappal ezelőtt például azzal volt tele a sajtó, hogy Béres Alexandra csapatának egyik tagja, Zsófi legszívesebben lerúgná edzője fejét. A legújabb fejlemény: Schobert Norbi versenyzői felhívták a műsor készítőinek a figyelmét arra, hogy szerintünk a másik csapat edzője engedély nélküli kapszulákat ad „védenceinek” és így próbál tisztességtelen előnyökhöz jutni. „Három emberem is szólt, hogy Szandra csapatának tagjai napi háromszor kilenc tablettát szednek. Megnéztem a készítmény dobozát, és az volt ráírva angolul, hogy csak bemutatásra. Ez annyit jelent, hogy a tabletta forgalmazása még nincs engedélyezve. Ha ez így van, akkor ez emberi kísérletnek számít” – nyilatkozta Schobert Norbi a Borsnak. A fitneszguru utánanézett, hogy pontosan milyen hatásai vannak a kapszulában található "caralumakivonatnak". „Kiderült, hogy vízhajtó. Zsírégető és étvágycsökkentő hatású növény. Ezután jeleztem a stábnak, hogy ellenőrizzék pontosan, mi az.”

Ártalmatlan

Béres Alexandra természetesen azonnal megvédte magát. „Paprika és egy indiai gyökér kivonatát tartalmazza, gyorsítja az anyagcserét, és kevesebb étellel is jobban bírják a strapát. Norbi rosszul tudja, mindkét terméket bevizsgálták, OÉTI-számmal rendelkezik." Bár a természetes alapanyagú kapszulák szedését nem tiltja a Nagy Fogyás szabályzata, biztos, ami biztos, a műsor készítői bevizsgáltatták azt a két terméket, melyet Béres Alexandra használ. „Kiderült, hogy teljesen ártalmatlan anyagokat tartalmaznak” – mondta a lapnak Magyar Rita, a TV2 PR-csoportjának megbízott vezetője.

Elismeri, hogy hibázott

Bár a Schobert Norbi vádjai alól sikerült tisztáznia magát, Béres Alexandra elismeri, hogy egyszer tényleg hibázott a műsor során. Az egyik versenyző, a huszonnyolc éves Anita ugyanis megsérült egy körgyakorlat közben. „Minden ilyen esetben az edző is vétkes. De úgy gondolom, hogy ez csak egy rossz mozdulat volt, s nem az edzésmunka mértéke és nehézsége okozta a bajt” – nyilatkozta az edzőnő. A kórházban kiderült, hogy Anita részleges izomszakadást szenvedett a bal vádlijában. Bár a Blikk állítása szerint a gyógyulási idő másfél hónap is lehet, a versenyző lehet, hogy folytathatja. „A sérült lábat egyelőre nem terheljük, de egyéb gyakorlatokkal tovább folytathatja a munkát” – nyilatkozta Béres Alexandra, akinek minden emberére szüksége van, hiszen az első adásban az ő csapatából esett ki egy versenyző.