Két héttel ezelőtt a 2004-es Miss Hungary, Nagy Nóra nyerte meg a Penthouse tavaly indított szépségversenyét, arról azonban senki sem tudott, hogy a modell még a döntő előtt levetkőzött a Playboynak. A Penthouse értetlenül áll a helyzet előtt, de a magazin képviselője szerint ez inkább a nyuszis magazinnak kínos. Nagy Nóra a Playboyban egy raliautón pózol meztelenül.

Az alig húszéves Nagy Nóra 2004-ben szinte minden létező szépségversenyt megnyert. Tavaly többek között az Est szépének választották az Internet Szépe versenyen és győzött a Répási Lajos szervezte Miss Hungaryn is. A modellkarrierről álmodó gimnazista sikerszériája folytatódott: két héttel ezelőtt első lett a Penthouse magazin többfordulós, még tavaly indított szépségversenyén is, ahol tizenhét lány közül lett a befutó. A verseny szervezői azonban nem tudtak arról, hogy a fiatal modellre közben lecsapott a Playboy is. Napokkal később értesültek arról, hogy a szépségkirálynőjük a "dakaros" Kis Sándor autóján fog szerepelni meztelenül a Playboy áprilisi számában.

Nekik kínos

Klikk a képre!

"Semmit sem tudtunk erről. Ha tudtuk volna, akkor nem indulhat a versenyünkön. Néhány nappal később derült ki, hogy a szépségkirálynőnk benne lesz a Playboyban. De ebből is látszik, hogy nem volt bunda a versenyen" - nyilatkozta a Velvetnek Sándor Mónika, a Penthouse marketing menedzsere. "Kellemetlen az ügy, hiszen egy fotósorozatot szerettünk volna készíteni a verseny győzteséről, de így már nem valószínű, hogy ez megvalósul. Bár ránk sem vet jó fényt, szerintem a Playboynak ez sokkal kínosabb, mint nekünk. Mi ugyanis még tavaly meghirdettük ezt versenyt, amire Nagy Nóra is jelentkezett, és azt tudni lehetett, hogy döntős lett. De ha a Playboynak a Penthouse lánya kell, akkor vigyék" - tette hozzá a magazin képviselője.

Sándor Mónika szerint Nagy Nóra ezáltal rengeteg lehetőségtől esett el: "Több megjelenést is biztosítottunk volna a számára, egy egész éves médiaszereplést, ő lehetett volna a Penthouse arca".

Nagy Nóra lapunknak elmondta, a fotózást a Dakart teljesítő magyar pilóta, Kis Sándor kérésére vállalta el a nyuszis magazinban és hozzátette, szívesen állt modellt, Kis ugyanis a Nagy család egyik régi barátja. A Velvet megkérdezte az ügyben a Playboyt is, a főszerkesztő, Radnai Péter azonban egyelőre nem válaszolt megkeresésünkre.

Nem érti

Klikk!

"Nem értem, hogy mi a gond azzal, hogy most benne vagyok a Playboyban, azelőtt pedig részt vettem a Penthouse szépségversenyén is" - mondta Nagy Nóra. "Senkinek sem tartozom elszámolással, nem vagyok én playmate. Valóban rég kész volt már az anyag, amikor a döntő volt, de nem értem miért kell ettől hanyatt esni. Ráadásul, én azt hiszem, szóltam a Penthouse szépségverseny szervezőinek, hogy benne leszek a Playboyban. Én egy versenyre jelentkeztem, és nem fogok visszamondani egy versenyt egy fotózás miatt, engem csak az érdekel, hogy feljebb jussak. Nem a Penthouse, nem a Playboy miatt csinálom, hanem magam miatt ezt az egészet" - jelentette ki a modell.

"Én minden alkalmat megragadok, hogy színpadra léphessek, ezért jelentkeztem a Penthouse szépségversenyére is" - tette hozzá. Mint mondta, egyébként nagyon meglepte, hogy ő lett első helyezett. "Megmondom őszintén, nem számítottam rá. Meg többször vissza is akartam lépni, ugyanis nagyon féltem attól, hogy nem nyerem meg. A Miss Hungary után én nem nem bukhatok meg, nem engedhetem meg magamnak" - hangsúlyozta.

Érettségire készül

Nagy Nóra fél évvel ezelőtt kezdett el modellkedni. Idén érettségizik, de magántanulóként készül a vizsgákra. "Túl sokat piszkálnak az osztályban a sikereim miatt, különösen a lányok, és így nehéz készülni az érettségire, nem lehet koncentrálni, úgyhogy magántanuló leszek. Kicsit tartok a vizsgáktól, különösen a matektól, mert abban nem vagyok valami jó" - osztotta meg a Velvettel problémáit Nagy, aki az érettségi miatt kénytelen volt lemondani egy szépségversenyt. "Zimányi Linda és Hargitai Bea társaságában indulhattam volna a Las Vegas-i Miss Hawaii Tropical versenyen, de három nappal a vizsgák előtt érnék haza, és ezt nem vállaltam be" - mondta csalódottan a szépségkirálynő.