A Nagy Ő mintájára, de női főszereplővel készülő párválasztós műsor szereplőválogatása már zajlik, de a Nagy Nő kilétét egyelőre titok fedi. Korábban Bálint Antónia, Gregor Bernadett, Stahl Judit és Michelle Wild neve is szóba került, a producer nem erősít és nem cáfol.
Radnai Péter, a TV2 Nagy Ő című műsorának producere kérdésünkre elmondta: egyelőre nem döntötték még el, hogy Nagy Ő vagy Nagy Nő lesz az amerikai Bachelorette (aggleány) licence alapján készülő műsor magyar címe.

Újságírók és biztonsági őrök

A játékra összesen körülbelül ezer férfi jelentkezett, közülük körülbelül kétszáz-kétszázötvenet hívtak be első körben a válogatásra. A jelentkezők körét már negyven főre szűkítették, ám a válogatásnak még most sincs vége, három hét múlva áll össze a huszonöt műsorba kerülő férfi névsora. Mint megtudtuk, a szereplőválogatásra a legkülönbözőbb foglalkozású emberek jelentkeztek, külpolitikai újságírótól kezdve a biztonsági őrig. A férfiaknak többféle ruhában - sportosan, fürdőruhában, és öltönyben - kell fotózkodniuk, miután átestek az előzetes megmérettetéseken.

A válogatásra telefonon jelentkezőktől először önéletrajzot kértek, ezután jöhetett a személyes találkozás egy kamera nélküli casting keretében. Aki ezen is túljutott, annak egy nyolcvan kérdéses tesztet kellett kitöltenie, amelyben életmódjáról, udvarlási szokásáról és a hölgyekkel való kapcsolatáról is kérdezik. A végső válogatás egy kamera előtti szituációs játékkal zárul, ahol a műsorban előforduló helyzeteket modellezik. Nem mindegy, hogy a jelöltek hogyan rendelnek az étteremben, vagy hogy adják át a virágot választottjuknak.

A szomszéd lány lesz?

"Arról még nincs döntés, hogy közéleti személyiség, vagy magánember legyen-e a Nagy Nő" - mondta kérdésünkre Radnai. Korábban számos név felmerült a sajtóban, mint lehetséges főszereplő. Bálint Antónia, Gregor Bernadett, Stahl Judit és Michelle Wild mellett az előző Nagy Ő szereplői: Mónika, Anita, vagy Mariann neve is szóba került. A producer úgy fogalmazott, egyik nevet sem kívánja sem megerősíteni, sem cáfolni.