horoszkóp

Anyukák is küzdenek a Nagy Ő kegyeiért

2004.09.21. 17:03
Az első Nagy Ő-höz hasonlóan ezúttal is egy sportmúlttal rendelkező férfit kértek fel a főszerepre, Gyursánszky Gábor neve azonban valószínűleg keveseknek cseng olyan ismerősen, mint Noszály Sándoré. A magyar vízisíbajnok kegyeiért többek között egy rendőrnő, egy rádiós műsorvezető és egy fodrász küzd majd az elkövetkező hetekben.
A TV2 igyekezett titokban tartani a Nagy Ő kilétét, de már a kedden induló műsor kezdete előtt kiszivárgott az új főszereplő neve. "Nem akartunk belőle elcsépelt tévésztárt csinálni, ezért nem árultunk el róla semmit" - magyarázta a nagy titkolózást a Velvetnek Lóránt Gergely, a kereskedelmi csatorna szóvivője, aki szerint sikerült újraidealizálniuk a Nagy Ő fogalmát. A nők ezúttal is egy sportmúlttal rendelkező férfi kegyeiért küzdhetnek, a 39 éves Gyursánszky Gábor egykor vízisízőként szerzett elismerést.

Van egy Cabriója

Klikk a képre!
Noszály Sándor utódja a sportkarrier után sokáig dolgozott a modellszakmában, a mai napig is köze van hozzá, mert van egy saját modellügynöksége. A jómódú vállalkozó évente egyszer kiruccan Floridába vízisíelni, szüleit is meg szokta ajándékozni egy-egy külföldi nyaralással, nyitott tetejű sportkocsival jár, szívesen tölti szabadidejét elegáns éttermekben, úgyhogy a jelek szerint választottja majd semmiben sem szenved hiányt. A barátai szerint gátlásos, nem az a szoknyapecér típus, tartós és mély kapcsolatra vágyik, ahogyan azt minden eddigi Nagy Ő tette, csak rajtuk kívül álló okok miatt ez sosem jött össze.

Nemrég szakított

Gyursánszky Gábor egyszer már volt nős, és nemrég szakított a Hír TV egyik műsorvezetőnőjével, Serfőző Krisztinával. 1996 környékén házasodott összes Laczfi Ágnes egykori manökennel, de rá másfél évre el is váltak. A párnak volt egy közös cége, mindketten sokat dolgoztak, emiatt nem tudtak egymásra időt szakítani, és ezért inkább búcsút intettek egymásnak. A tönkrement házasság, majd az azt követő, kudarccal végződött nagy szerelem ellenére Gyursánszky mégsem akar agglegény maradni.

Nem akarnak világbékét

A műsor során huszonöt nő lesi majd Gyursánszky Gábor minden kívánságát. A jelentkezők között van rendőrnő, pultos, fodrász, fotós, rádiós műsorvezető, manager, aerobicoktató, vámügyintéző, modell, üzletvezető, főiskolai hallgató. Három Nagy Ő-t kereső hölgynek gyermeke is van, Edinának egy kétéves kislánya, Fatinak egy tizenkét, Gyöngyvérnek pedig egy kilenc éves kisfia.

Rövid Curriculum Vitae-jükből meglepő tulajdonságokra derül fény: egytől egyig pozitív gondolkodásúak, barátságosak, humorosak, szeretik a sportokat és imádnak utazni. Egyiküknek meg a barátokkal eltöltött idő a kedvenc a hobbija.

Nem tudni, hogy döntési kritérium volt-e, hogy mindegyikük szeressen lovagolni, mindenesetre a szépségkirálynőkkel ellentétben egyetlen hölgy sem jelölte be, hogy világbékét is akar.