horoszkóp

Naomi Campbell szégyelli, hogy egy szörnyeteg

2007.03.01. 12:50
Egy televíziós műsorban Naomi Campbell arról beszélt, sajnálja, hogy ékszeres mobiltelefonjával megverte korábbi öltöztetőnőjét. A modell azzal magyarázta a dührohamot, hogy kimerült volt, és emiatt ingerlékeny. Naomi Campbell bírósági ügyeiből látható, gyakran kimerült.

Naomi Campbell szégyelli magát amiatt, hogy időnként megveri az alkalmazottait. „Nem tudom, mi ütött belém. Nagyon sajnálom, hogy felkaptam a telefonomat és megütöttem vele az öltöztetőnőmet”- mondta a modell a napokban az Extra nevű tévéshow-ban, majd azzal magyarázta a történteket, hogy kimerültsége miatt ingerült volt.

Látleletgyűjtemény

Ebben az ügyben Naomi Campbellnek már hónapokkal ezelőtt vallomást kellett volna tennie a manhattani bíróságon, de nem jelent meg az idézés napján. A vád szerint ékszerekkel gazdagon bevont mobiltelefonjával verte meg Ana Scolavinót, aki azonnal felmondott, és látleletet készíttetett az arcát és a hátát ért sérüléseiről. Az asszisztens azt állítja, főnöknője azért támadt rá, mert hirtelen nem talált meg egy ruhát. „Valójában egy baleset volt, mert nem akartam megütni őt” – magyarázta Naomi Campbell.

A modell egyéb baleset is okozott már telefonnal, vagy anélkül. 2000-ben a torontói büntetőbíróság találta bűnösnek Campbellt abban a vádban, hogy két évvel korábbi személyi asszisztensét, Georgina Galanist verte meg a mobiljával egy hotelben, majd kilökte az utcára, és autó alá próbálta szorítani.

Hasonló ruhát viselt

2005 márciusában pedig szintén egy alkalmazott tett feljelentést ellene. Amanda Brack látlelettel bizonyította, hogy a modell egy, amúgy nem jelentékeny vitát követően többször felpofozta. Egy alkalommal pedig Yvonne Scio olasz színésznő jelentette fel Naomi Campbellt. A Hotel Rome-ban ugyanis a modell véresre verte a színésznő arcát, mert meglátta egy hasonló ruhában, mint amilyet ő is viselt aznap.

A modell dolgos egyéb dolgos hétköznapjai: egy alkalommal szétzúzott egy jachtot, mert annak szakácsa rosszul készítette el a tésztát. Egy alkalommal esernyővel verte fejbe szobalányát. Egy alkalommal pedig saját addiktológusának az arcát karmolta véresre, mert el akarta venni tőle a kokaint.