horoszkóp

Tömeghisztériát okozott Naomi Campbell

2004.07.01. 12:52
Csak a rendőrök tudták kordában tartani azt a több ezer, megvadult olasz férfit, akik mind Naomi Campbellt akarták megnézni bikiniben.
Hatalmas felfordulást okozott Naomi Campbell Olaszországban egy strandon, ahol mintegy négyezer férfi taposta egymást, hogy egy pillantást vethessen a modell bikinijére.

Testközelben

Több tucat rendőrt kellett a helyszínre hívni, ám azok is csak nehezen tudták kordában tartani a megvadult férfiakat, akik mind a strandra tódultak, miután hallották a helyi rádióban, hogy Naomi Campbell a tengerparton van, egy fotózáson. A fekete hölgy csodálóink azonban nem volt elég Campbell látványa, többen átmásztak a barikádokon, hogy minél közelebb kerüljenek a modellhez - adta hírül az Ansa, olasz hírügynökség.

Campbell egyébként egy reklámfotózáson vett részt egy dél-szardíniai strandon, és a biztonsági emberek gondolták, hogy néhány rajongó megjelenhet majd, ezért fémkordonokkal zárták körül a területet. Ekkora rohamra azonban nem számítottak, ezért hívták ki a rendőrséget, hiszen a férfiak gátlástalanul kezdtek átmászni a korlátokon.

Mobil, kutya, pasi

A reklámban egyébként - amely egy olasz mobilcégnek készült - a 34 éves modell egy tenyérnyi fehér bikinit visel, a történés pedig mindössze annyi, hogy a hölgy beteszi mobiltelefonját fürdőruhájába, miközben egy hatalmas fekete kutya pózol mellette.

Campbellt egyébként mostanában egyre többször látják Adrian Brody, Oscar-díjas színésszel, a Zongorista című Polanski-film sztárjával.