Naomi Campbell szétzúzott egy jachtot

2006.07.18. 11:35
Naomi Campbell ellen három pert indítottak egykori alkalmazottjai, most pedig még egy jacht belső berendezését is szétzúzta. Állítólag azért, mert a hajószakács nem találta el az ízlését.

A 36 éves Naomi Campbell értékes hajóbútorokat tört össze új partnere jachtján, mert összebalhézott a hajószakáccsal. A Corriere della Sera olasz lap értesülései szerint a vita azon robbant ki, hogy a szakács a tészta és a bor esetében nem találta el a dühkitöréseiről ismert modell ízlését. "A pihenés és a szerelem hétvégéje kellett volna, hogy legyen, végül Naomi Campbell számára rémálom lett" - írja a lap.

Új pasija egy dubai olajmilliárdos

A londoni celebritás legújabb kirohanása a ligúriai tengerparton, Olaszországban történt. Tulajdonképp azért szervezték a hajókirándulást a vadonatúj jachton, hogy bemutassa új pasiját, egy 28 éves dubai olajmilliárdost.

A modellre egyébként rájár a rúd: New Yorkban egy korábbi alkalmazottja azt állította, hogy a modell "verbálisan és testileg" is megtámadta.

Mindenkinek a fejét üti

Először tavasszal vették őrizetbe Naomit New York-i lakásában, mert háztartásvezetőjének megsebesítette a fejét. A 41 éves alkalmazottat kórházba szállították, ahol ellátták vágott sebét. Campbell már 2000-ben bűnösnek vallotta magát a kanadai bíróság előtt: egy asszisztensének a fejére vágott rá telefonnal. Nem sokkal később több asszisztense is beszámolt a modell tettlegességéről, írja a DPA hírügynökség, a U2 New York-i koncertjén pedig leköpött egy biztonsági őrt és visítozott, mert nem érezte elég VIP-nak magát.