Naomi Campbell cannes-i botrányhulláma

2008.05.23. 15:35
Alig telt el egy hónap Campbell emlékezetes botránya óta, amit a londoni Heathrow repülőtéren vitt véghez, most ismét felhívta magára a figyelmet és a biztonság kedvért egyszerre két szálon futtatja az eseményeket. A szupermodell a Cannes-ban megrendezett filmfesztivál vörös szőnyegén egy világméretű csalásért lesittelt férfival jelent meg, majd a még aznap este sírva menekült el P. Diddy VIP partijáról.

Naomi Campbell egy igen eseménydús napot tudhat maga mögött, megjelent Cannes-ban egy filmbemutatón legújabb pasijával, Christophe Rocancourt-tal, majd este tartotta meg a 38. születésnapja alkalmából rendezett partit, utána pedig a P. Diddy jachtán megrendezett VIP partin tette tiszteletét. Az első látásra átlagosnak tűnő események azonban újabb botrányokba sodorták az egyébként sem nyugodt és kiegyensúlyozott életviteléről ismert modellt.

Tündöklés a filmbemutatón, egy sittes oldalán

A cannes-i filmfesztivál tiszteletére egy káprázatos fehér estélyi ruhát öltött magára, amit egy igazán lélegzetelállító pasi oldalán mutatott be. Ezúttal azonban nem arról van szó, hogy a férfi olyannyira sármos lenne. A döbbenet oka az úriember személyében rejlik, ugyanis Christophe Rocancourt 5 évet töltött börtönben csalásért. A 41 éves francia származású Rocancourt számtalan álnéven károsított meg embereket, néhányan a Rockefeller család tagjaként ismerhették meg, másokat pedig abba a hitbe ringatott, hogy ő Sophia Loren fia, írja a Daily Mail. Saját bevallása szerint 1 millió francia frankot sikerült ezzel a módszerrel összeszednie, ám végül lebukott és lecsukták. Azóta Rocancourt természetesen megbánta tettét, a börtönben megvilágosodott és vallásos lett. Jelenleg az önéletrajzi ihletésű forgatókönyvét próbálja rásózni egy hollywoodi producerre.

Klikk!

Szülinap könnyekbe fojtva

Kedvenc botrányhősnőnk estéje is tartogatott izgalmas pillanatokat, Campbell miután szülinapi buliján barátai elénekelték neki a Happy Birthday-t, fogta magát és átruccant a rapmogul P. Diddy jachtjára, ahol a filmfesztivál miatt összegyűlt sztárok zártkörű partija zajlott éppen. A modell tündöklően sugárzó mosollyal érkezett a tett helyszínére, azonban valami balul üthetett ki, ugyanis hajnali három körül zokogva bukkant fel a hajó fedélzetén. Egy ismeretlen szőke nő megpróbálta ugyan megvigasztalni a sztárt, de Campbell végül mégis a viharos távozás mellett döntött. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta Naomi Campbell legújabb kiborulását, azonban P. Diddy és a modell már számtalanszor került összetűzésbe, tavaly például a Grammy-díjátadó utáni partin sikerült összeveszniük.