Már házasságról álmodozott orosz milliárdosával a botrányhős-szupermodell, amikor kiderült, az oligarchának gyereke van. Ez a kisebbik gond, de felesége is, aki megunta, hogy férje folyton Naomi Campbellel villog.

Nős, és egy 12 éves lány apja a moszkvai ingatlanmilliárdos Vladislav Doronyin, aki házasságot ígért Naomi Campbellnek – tárta fel a News of the World. A szupermodell tavaly május óta jár az orosz üzletemberrel, jelenleg a férfi egyik moszkvai házában lakik, Doronyin már az eljegyzési gyűrűt is beígérte neki, a modell pedig már családról álmodozott. Ebbe zavar bele egy fontos tény, amiről eddig nem volt szó: Doronyin valójában már nős.

abaca 143607 03

Az angol lap megszólaltatta a 44 éves, Jekatyerina nevű feleséget – akinek egy 12 éves lánya is van Doronyintól -, ő pedig dühöngve nyilatkoztatta ki: esze ágában sincs válni. „Ez csak egy nevetséges kis viszony. Naomi csak áltatja magát, ha azt gondolja, elveheti a férjem. Kérkedik azzal, hogy a férjem szeretője, ami beteges és zavarbaejtő dolog. Vladimir és én hivatalosan még csak nem is élünk külön. Hogy gondolhatja [Naomi], hogy eljegyezheti magát a férjemmel, mikor neki van egy neje?” – méltatlankodik az orosz celebrovatokban csak Katiaként emlegetett asszony, aki eddig nem nyilatkozott férje románcáról – „úgy gondoltam, majd elmúlik”, indokolta a lapnak -, amikor viszont férje beköltöztette Campbellt az egyik moszkvai házukba, betelt nála a pohár.

„Tizenhat éves koromban ismertem meg Vladimirt, azóta vagyunk együtt. Voltak már más nők is az életében azóta, de elnéztem neki, a pasik már csak ilyenek. De eddig senki nem volt olyan indiszkrét, mint Naomi” – indokolta sértettségét a megcsalt nej, akit nem is a viszony zavar, hanem az, hogy részletesen olvashat róla az újságokban.