horoszkóp

Naomi Campbell bevállalja kábítószer-függőségét

2004.09.11. 12:23
Naomi Campbell széles nyilvánosság előtt, a televízióban fog beszámolni kábítószer-függőségéről, miután sikeresen nyert meg egy pert egy bulvárlap ellen, mely a modell drogfüggőségének megszellőztetésével megsértette magánéletét.
Mint a 34 éves modell mondta, sosem szalasztja el az Anonim Kábítószerfüggők találkozóit, bárhol is jár a világon. Az interjú az ITV televízió Parkinson show nevű műsorában lesz látható szombaton, írja az Ananova.

Gyorsítóval kezdett

Campbell az év elején megnyerte a Daily Mirror ellen folytatott perét, mely képeket jelentetett meg róla, amint 2001-ben éppen elhagyja az önsegélyező szervezet egyik gyűlését. A modell az eset után úgy döntött, aláveti magát egy kezelésnek, de nem szeretné, ha folyamatosan attól kéne rettegnie, hogy a sajtó betolakodik az életébe. "Aki egyszer alkoholista lesz, az örökre az marad" - mondta Michael Parkinsonnak. Campbell bevallotta, hogy élete első kábítószerét - amit "gyorsítónak" nevezett - 24 évesen fogyasztotta el egy ismerősénél. "Senki sem kényszerített rá. Azért tettem, mert ezt akartam tenni. Csak magamat vádolhatom, senki mást" - mondta.

Precedens értékű

Májusban a Daily Mirrort 3500 font kártérítésre kötelezték, amikor a lordok háza úgy döntött, hogy a lap belegázolt a modell magánéletébe a képek megjelentetésével. A jogászok szerint az ügy fontos mérföldkő lehet a magánélet szentségét védő törvény létrehozásában.