horoszkóp

Naomi Campbellt börtönnel fenyegetik

2006.09.29. 12:02
Naomi Campbell nem jelent meg a bíróságon, ahol korábbi öltöztetőnője ügyében hallgatták volna ki, akit ékszeres mobiltelefonnal vert meg. A modell tagadja a vádakat, habár az esetek azt mutatják, Naomi szereti a kolléganőit verni, pláne telefonnal.

Naomi Campbell nem jelent meg a manhattani büntetőjogi bíróságon, ahova kihallgatásra hívták be. A bíróság figyelmeztette a modellt, hogy ha a későbbi időpontra kitűzött vallomástételen sem jelenik meg, akkor akár őrizetbe is vehetik.

Különböző tárgyakkal

A modell számára már nem ismeretlen a bírósági tárgyalások menete, lévén több alkalmazottja is feljelentette már amiatt, hogy a modell különböző tárgyakkal megverte őket. Ezúttal is egy volt munkatárs bántalmazási ügyében indult eljárás. A vád szerint Naomi Campbell ékszerekkel gazdagon bevont mobiltelefonjával verte meg öltöztetőnőjét Ana Scolavino, aki az esetet követően felmondott, és látleletet készíttetett az arcát és a hátát ért sérüléseiről. Az asszisztens visszaemlékezése szerint főnökasszonya azért támadt rá hirtelen, mert nem találta az egyik ruháját.

Naomi Campbell tagadja, hogy megütötte volna az alkalmazottját, de mindezt a bíróságon nem mondta el. Ügyvédje, David Breitbart azonban elment a tárgyalásra, és védencét azzal igyekezett kimenteni, hogy hivatalos ügyeit intézi, amit nem tudott elhalasztani. Az ügyvédnek sikerült elérnie, hogy Naomi Campbell ellen ne adjanak ki körözést, hanem egy új időpontot tűzzenek is a tárgyalásra. A manhattani bíróság november 15.-re halasztotta a modell kihallgatását, amikor is zárt tárgyaláson bizonygathatja ártatlanságát.

Látleletek sora

Naomi Campbellnek szokása telefonnal ütni az alkalmazottjait. 2000-ben a torontói büntetőbíróság bűnösnek találta abban a vádban, hogy két évvel azelőtt akkori személyi asszisztensét, Georgina Galanist verte meg a mobiljával egy hotelben, majd egy autó alá próbálta lökni. 2005 márciusában Amanda Brack asszisztens jelentette fel a modellt látlelettel bizonyítva, hogy főnökasszonya egy vitát követően helybenhagyta. Egy alkalommal a Hotel Rome-ban Yvonne Scio olasz színésznőre is megharagudott a modell, és az arcát véresre ütötte.

Naomi Campbell best of akciói a linkgyűjteményünkben.