horoszkóp

Naomi Campbellt majdnem tönkretette a kokain

2005.02.24. 12:28
Lázadásból hagyta abba a drogozást Naomi Campbell. A modell két évig tagadta, hogy droggfüggő lett volna. Legutóbb mégis úgy határozott, felvállalja a függőségét, amitől állítólag már sikerült megszabadulnia. A modell azt állítja, sosem járt Usherral.

Naomi Campbell nyíltan beszélt drogfüggőségéről az ABC tévécsatorna Primetime Live műsorában, melyet csütörtök este adnak le. A szupermodell Diana Sawyer riporter-műsorvezetőnek elmondta, drogfüggőségével kis híján tönkretette magát. Ezért boldog, hogy meg tudott szabadulni a szerektől, noha elmondta, hatalmas nehézségek árán sikerült.

Lázadásból állt le

Naomi Campbell "Leállni a drogról egyfajta lázadás volt, amellyel az addigi életstílusomat rúgtam fel. Nem akartam abban a helyzetben maradni, nem akartam többé azt a fájdalmat" - fogalmazott Naomi Campbell, majd az aktív drogozás időszakáról is hosszan beszélt.

A harmincnégy éves modell elmondta, tíz évvel ezelőtt próbálta ki a kokaint, akkor már javában modellkedett Európában és New Yorkban. "Sosem vettem magamhoz anyagot akkor, ha divatbemutatón dolgoztam, mert tudtam, ha belőve kimegyek, látják majd rajtam. A szememen biztos látszott volna" - mondta a modell, aki ennek ellenére feltételezte, hogy környezete tisztában van vele, hogy drogfüggő.

Kényszerképzet és a cikk

"Az emberek nem hülyék... azt hiszed, nem tudják, milyen állapotban vagy, pedig nagyon is tisztán látják. Vagy épp csak az agyad játszik veled" - mondta Naomi Campbell minden bizonnyal a szerek okozta üldözési mániára utalva.

A brit modell 2004-ben megnyert egy polgári pert A Daily Mirror című londoni újság ellen, amelyik megjelentett néhány paparazzi-fotót a párductestűnek nevezett modellről. A fényképeken a modell éppen egy droggal kapcsolatos tanácsadáson vesz részt. A kísérő cikkben az újságíró Naomi Campbell drogproblémájáról írt - a modell ügyvédje szerint hazugságokat.

Ennek ellenére a drogfüggésről szóló hír igaz volt. A műsorban ezen kívül Campbellt volt barátjáról is kérdezte a riporter. A modell rövid ideig együtt volt az R'N'B-énekes Usherral. Az interjúalany azonban meglepő kijelentéssel állt elő: sosem voltak együtt. "Barátok voltunk, azok is maradtunk. Félreértették az emberek a közvetlen kapcsolatunkat"- mondta a modell.

Második verzió Usherra

Egy hónappal ezelőtt Usher egyik barátja nyilatkozott a kapcsolatukról. Szerinte az énekesnek semmilyen közös témája nem volt Naomival, de eleinte olyan szerelmes volt, hogy ez nem zavarta. Az utolsó hetekben azonban állandóan unatkozott mellette, és ezért aztán nem látta annak értelmét, hogy a továbbiakban is együtt maradjanak.