Naomi Cambell korábban úgy vélte, Flavio Briatore a nagy ő, aki gyermekei apja lesz. A Renault csapatfőnöke végül Heidi Klum gyerekének apja lett, Naomival szakított. Legutóbb azonban újra összejöttek, és a milliomos jachtos partit szervez Naomi születésnapjára.

Naomi Campbell folytatja többször befulladt románcát Flavio Briatore-val, a Forma 1-es Renault csapat 55 éves főnökével, amire a mulimilliomos megígérte a modellnek, hogy megszervezi a 35. születésnapi partiját. Naomi tavalyihoz partijához hasonlóan Briatore a cannes-i jachtkikötőbe hívja majd meg a modell barátait.

Heidi vitte

Naomi és Flavio Briatore
A pár 2001-ben szakított, de azóta már többször próbálták felmelegíteni a kapcsolatukat. Naomi korábban azt nyilatkozta, Flavio Briatore az igazi számára, akiben születendő gyerekei apját látja. Hasonlóan vélekedett német kolléganője, Heidi Klum is, aki szült is a csapodár milliomosnak, miután hatévi házasság után elvált fodrász férjétől, Ric Pipinótól. Briatore azonban nem szerette volna lekötni magát a Victoria's Secret egykori modelljéhez, így szakított Heidivel. Egy éves kislányát azóta Heidi új férje, Seal neveli.

Ez alatt az idő alatt Naomi Campbell kisebb magánéleti viharokat élt át, leszámítva a szakítását Usherral, aki a pletykák szerint megcsalta a modellt. Usher szerint azonban egyszerűen nem volt közös témájuk, ezért nem folytatták a kapcsolatot. Nem sokkal a szakítás után Naomi kijelentette, hogy mielőbb szülni akar. Ezután pedig a drogfüggőségét osztotta meg a nyilvánossággal. Naomi azt állította, egyfajta lázadásként élte meg azt, hogy leszokott a kokainról, mivel ezzel az addigi életstílusát rúgta fel.

Briatore jachtos partit szervez

Briatoréról azonban minden bizonnyal nem szívesen mond le. Legalábbis a Mirror magazinnak nyilatkozó ismerős szerint ismét nagy az összhang közte és a Forma 1-es csapatvezér közt. "Naomi minden évben nagy bulit tart St Tropezban, a tavalyi születésnapi partiján például 850 vendég volt. Az ideit pedig Flavio szervezi, aki azt mondta, ez a buli családiasabb lesz. Ott lesz például Kevin Spacey is, aki a Cannes-i Filmfesztiválra érkezik majd" - mondta Naomi ismerőse.