Nas és Kelis összeházasodtak

2005.01.13. 14:59
Két év jegyben járás után végre összeházasodott a hiphopélet két illusztris képviselője január második hetében Atlantában.

Szűk körben esküdtek

Az esküvőjük családias hangulatban zajlott, csak a rokonok és közeli barátok vettek rajta részt. Ott volt Nas édesapja is, Olu Dara, aki szerepelt Nas legutóbbi számában is, a "Bridging the Gap" címűben. Nes fiútestvére, Jungle volt a vőfély.

A rapper 2002 karácsonyestéjén jegyezte el Kelist, a hölgy anyukájának otthonában. Nas és Kelis 2002-ben jöttek össze Puff Daddy MTV Music Awards után tartott afterpartyján, amire Nas eleinte el sem akart menni. Nas szerint Kelisszel szerelem volt első látásra.

#alt#
Nas + Kelis

Nas - polgári néven Nasir Jones - egyik korábbi számában ugyan óriási ceremóniát jövendölt leendő esküvőjére, állítva, hogy az ő kis Hamupipőkéje olyat érdemelne, de végül ők is igazodtak a mostanában a sztárok körébe népszerű szűk körű esküvői trendhez.

Nyugis kapcsolat

Nas nemrég az Allhiphop.com-nak mesélt élete párjáról, elmondta róla, hogy tökéletesen összeillenek. "Minden olyan könnyűnek tűnik, amikor vele vagyok. Még ha rossz dolgok történnek velünk, az is jó vele. Én könnyedén veszem a dolgokat, és ebben ő is hasonlít rám. Igaz, ő oroszlán, ezért eléggé robbanékony, de ennek ellenére minden nagyon szuper együtt."

Kelis is azt nyilatkozta nemrég a Trace magazinban, hogy Nasszel nyugodt, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, sok jazzt hallgatnak együtt. Azt is elmondta, hogy a többi híres párral ellentétben az ő kapcsolatuk sziklaszilárd.