Először a Bazilikában egyházilag, majd a Várban polgárilag esküdött egymásnak örök hűséget Sarka Kata és Hajdú Péter. Lehullt a lepel a nagy titokról, Hajdú-Sarka Kata lesz az ifjú nej férjezett neve. Élő, ám lassan záruló közvetítésünkből megtudhatja, hogy szépen gömbölyödik az ara hasa, hogy Medveczky Ilona nem szélálló cuccot választott, és hogy kivel borult össze Schmuck Andor. Meg még egy csomó mindent az év celebesküvőjéről.

23:57

Na, most már tényleg búcsúzunk, mindjárt vasárnap. Nem fogják elhinni, a U2 - Bloody Sunday című remekműve szól. Hajdú-Sarka Kata még két órát rophatja, de a mi nőgyógyászunk tényleg nem engedett többet.

22:47

A Velvet elitalakulata visszatért a báziskávézóba. Mi más szólna, mint a Sex Pistols 1996-os koncert dvd-jéről az Anarchy in the UK? Ezzel a kedves számmal búcsúzunk mára. És ismételten sok boldogságot kívánunk Miss BKV-nak és Mr. Frizbinek.

21:58

Lassan véget ér a móka a média számára. Hajdú Péter egy "nem leszek papucs" ígérettel búcsúzik az újságíróktól, a 250 meghívott vendég tovább mulat.

21:42

A színpadon a szerelemre született Zoltán Erika. Egy telefonhívásból kiderült, ifjú, ám anonim rajongók integetve üdvözölték az ifjú párt és az év esküvőjét. Biztos külföldiek voltak. Tornóczky Anita mezítláb táncol. Fel ne fázzon, jajj!

21:36

Fásy Ádám hangja kiürítette a táncparkettet. Az ifjú pár az asztalnál szuszog. Észrevették, hogy milyen szépen gömbölyödik Sarka Kata hasa?

Domborodó Hajdúné, villantó Medveczky

21:33

Fásy Ádám énekel, vagy mi. Közben megérkezik Lagzi Lajcsi. Kezdődik Hajdú Péter és Hajdú-Sarka Kata tánca.

21:30

Az ifjú feleség végigtáncolta Bangó Margit számát az összes jelenlévő kiskorúval. Az ara nőgyógyásza kettőig engedélyezte a mulatozást. A Velvet nőgyógyásza viszont nem engedélyezi addig a közvetítést, pedig a Velvet nem is terhes.

21:28

Éhenkórász tudósítónk talált egy villát. Most tárkonyos-rizlinges-rákfarkas lazacot majszol. Ízlik neki.

21:26

Orosz Barbara öt ruha közül választotta ki a mai napra valót. Szomszédja javasolta ezt a darabot.

Hajdú keresztapja egy szoknyapecér pap

A megtért pap

Hajdú keresztapja is, aki 80 éves, megjelent a jeles eseményen, az ifjú pár asztalánál kapott helyet. Az idős bácsi hatvanéves koráig papként szolgálta a híveket, de aztán megtalálta élete párját egy huszonéves lány személyében. Miután a szíve felülírta az Isten iránti szeretét, a gardróbba került a reverenda, elvette a lányt, akitől született is egy gyermeke. Az ősz halántékkal egy időben bölcsessége is visszatért, elvált a lánytól, és azóta élénk levelezésben áll a Vatikánnal, hogy ismét magára ölthesse régi szerelését.

21:12

Tudósítóink elértek a kacsamájjal töltött sült borjúszűzhöz, csak nem találnak evőeszközt, úgyhogy malackodnak. Ilyenek az éhenkórász újságírók. De legalább ízlik nekik, mégha a mártás nem is valami extra.

21:09

Leszakadt mindkét lábam, megjött Bangó Margit - üvöltötte Schmuck Andor, majd az énekesnő nyakába borult, aki viszonozta az ölelést. Nehéz lenne kettejük között levegőt venni. A Barátok közt Magdi anyusa pedig fotózza őket. A Velvet tudósítójában valami eltört.

Képek, amik ütnek, mint a buszkerék

21:03

Tornóczky Anita elárulta a nagy titkot: legszívesebben mezítláb menne férjhez. Hajdú-Sarka Kata pedig ismerőseinek is bemutatkozik. De jól mondja új nevét.

20:53

Tudósítóink a menü maradékát kóstolják, a szőlős vaníliasodó szerintük baromi finom.

20:48

Végvári Tibor otthagyta Orosz Barbarát és Elvisszé változott. Csípőmozgásást Komár László is megirigyelné.

20:45

Schobert Norbert és az ő Rékája már táncolt. Erotikusan túl vannak fűtve tudósítónk szerint. Bódi Sylvihez evés közben egy fiatalamber locsog.

20:45

Kezdődik a pörgés a táncteremben. A zene Fásy Ádám mulatójából érkezett, bár most épp a Who the Fuck is Alice szól. A tánc azért még odébb van.

20:42

A Hiltonban diszkréten Peter Gabriel szól. Nem is a Késő bánat Qss feldolgozása. A 40. másodperc környékén a pogó csodálatos.

20:33

Odabent esznek. Sokat, sokan. A 250 vendég falatozik, a médiamunkások kint kuksolnak. Nekik se könnyű. De vajon mi a desszert? Somlói vagy máglyarakás?

19:03 - A fotósunk kiakad

"Nem igaz, hogy a Sarka Katáról, meg a Hajdú Péterről nem lehet úgy képet csinálni, hogy ne legyen rajta a Tornóczky Anita" - mondta fotósunk az esküvő képeit végigpörgetve. Ezúton játékra hívjuk olvasóinkat: csináljanak olyan képeket az ifjú párról, amin nincs rajta Tornóczky Anita! A jutalom: megbecsülés. A szokott címre várjuk a pályamunkákat, ide. Photoshoppolni nem ér, azt mi is tudunk.

18:11

Gratuláció pezsgővel a kézben. Medveczky úgy közlekedik, mint aki fönnakadt egy kilincsen.

17:59

Hideg szél fújja a násznépet, a párok összebújnak. Doszpot Péter kitartóan ölelgeti párját, Csisztu Zsuzsa inkább szélvédett helyet keres.

Klikk a villanásra!

17:59

Élőzene a fagyoskodó násznépnek. Hajdú Péter tegnap egyébként kifejtette, harmincmiliót nem költenek az eseményre, de azért eleget.

17:56

Robby D megúszta, piros kalapban és cipőben érkező Csisztu Zsuzsa nála is többet késik. Büntetésből a későket Fásy Ádám tartja szóval.

17:53

Hosszú, szűnni nem akaró csók. Robby D összetettben is megnyerte a későversenyt, csipszfalással tölti az időt.

17:51

A hang itt is elment egy időre, de megjavult. Az anyakönyvvezető a A kis hercegből idéz. Szem nem marad szárazon.

17:49

Bréking nyúz: Varnus Xavér a templom óta sima feketére cserélte kigyóbőrnek kinéző cipőjét! Tudósítónk szerint a menyasszonytáncra készül a cipőcserével. Egy Rippel-fivér balra el.

17:46

Nem volt hosszú egy menet. Már az aláírás zajlik. Sarka Katalin a jövőben Hajdú-Sarka Katalinként él tovább. Egy kínzó kérdéssel kevesebb.

17:43

25 percre tervezik a szertartást - tájékoztatta Hajdú Péter anyukáját az anyakönyvvezető, aki korábban nem tudta, kiket ad össze, de azóta tájékozódott.

17:40

Következik a második menet, az egyház után a állam előtt is kimondja a pár a boldogítót. A polgári esküvő helyszíne a budai Vár, ahol nagyon fúj a szél. Ennek köszönhetően Medveczky Ilona művésznő permanens bugyi villantást ad elő, a fránya szél, ugyanis folyamatosan felkapja amúgy sem hosszú szoknyáját.

16:14 - Az REM Patti Smith számot küld Hajdúéknak

A Bazilika mellett tölti a délutánját a Szigeten fellépő REM zenekar három tagja. Naná, hogy megkérdeztük őket, milyen számot küldenének az ifjú párnak. Először a Billy Idol - White Wedding című számát javasolták, de mondtuk, azt mi már ellőttük. Ekkor Stipe-ék dúdolgatásba és tanakodásba kezdtek, hogy megfelelő darabot találjanak. Az első tipp egy Madonna szám volt, azt elvetették, és végül közös megállapodással Patti Smith - My Madrigaljét választották. "Till death do us apart" - idézték a szövegből. A sors iróniája, hogy amióta találkoztunk az REM-mel a báziskávézónkban csak REM szól. A zenekarral Végvári Tibiék is összefutottak, ők egy képet szerettek volna.


Discover Patti Smith!

15:24

Riportereink sétával ütik el az időt. Anti Fitnesz Tomi ebben a percben a Lánchídon grasszál, Tóth Gabi nélkül. Döbbenet.

15:09

Sarka Kata eldobta a csokrát, Hajdú Péter egy piros kislabdát hajított a nép közé. A csokor egy kevésbé ismert szőkéé lett, a labda elgurult. A zenekar rázendít, Hajdúék fotózkodni mennek, fél hatkor a polgárival folytatódik.

Képek a templomból

15:09

A képek megérkezéséig helyszíni tudósítóink ezt küldik az ifjú párnak:

14:53

"Nyuszika, szerinted is hosszú volt?" - kérdezte kifelé jövet egy idősebb úr jóval fiatalabb angyalkáját. Öt motoros rendőr és ruhájuk alapján Malévosnak látszó hoszteszek terelgetik a népet a helyes útra.

Képek a templomból

14:51

Lufikkal, "Szép volt Kata!" felirtokkal és Hajdú Péteres táblákkal felszerelkezett rajongók várják a párt odakint. Meg tűzoltózenekar és helikopter, ráadásként pedig egy színpad, amiről boldogan integetnek az isten adta népnek.

14:48

Isten előtt már egy pár, Sarka Kata és Hajdú Péter. Mosolyok közepette távoznak a Bazilikából. Bódi Sylvi lefogyott, Ágica ruhájának színe bűntet - állítja helyszíni tudósítónk.

14:40

A gyűrűk már megkapták az áldást, aztán egymás ujjára húzzák. A Bazilikában néma csönd honol.

14:34

Sarka Kata hangja el-elcsuklik a mérhetetlen boldogságtól. Felhangzik az Ave Maria.

14:31

Mindketten nyilatkoznak arról, a másiké akarnak lenni, de Hajdú Péter előtte ellenőrzi, elegen jöttek-e el.

14:28

Hajdú Péter hűséget, boldogságot és gyereknevelést ígér, Sarka Kata szintén. Tényleg összeházasodnak. Egy három év körüli kislány közben végigjárja az összes padsort.

14:17

Bódi Sylvi mögé pozícionálta magát Schmuck Andor, aki egyfolytában beszél a nőjéhez, de mégsem pisszegik le. De a hangosítás is helyreállt. Semmi nem ronthatja el ezt a gyönyörű napot.

14:17

Elment a hangosítás a Bazilikában. Az atya kénytelen torokból megoldani a problémát. Varnus Xavér Medgyessy Péter mellé ült.

14:09

Orgonaszóval kezdődik a buli, csak hová tűnt Sarka Kata?

14:06

Juszt László piros kalapos nővel, és széles mosollyal érkezett.

14:04

A menyasszony vakítóan fehér, Schobert Lara nagyon aranyos. A gyűrűt Hajas László mesterfodrász fia viszi majd.

14:02

Varnus Xavér narancssárga nyakkendőt húzott. Már két percet késik a szertartás.

14:01

Befutott a Schobert család, Rubint Réka, Medveczky Ilonához hasonlóan miniszoknyában tiszteleg az egyház előtt.

13:59

Megékezett Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök, aki pacsizott Schmuck Andorral. Befutott Dévényi Tibi bácsi is, miközben Koós János azt magyarázza, nem jó a Bazilikában házasodni, mert már több barátja is volt, aki itt nősült, aztán jól el is vált.

13:58

Hajdú Péter tanúja Tornóczky Anita lesz, merthogy régi jóbarátok. Nem csak miattuk, de a szakértők jelentős celebfelhozatalt jósolnak, a kérdés csak az, fog-e végre valaki komolyat villantani a hazai celebsereg prominensei közül. Délutánra nem kizárt a vihar.

13:49

A pár egy hófehér Hummer-limuzinnal érkezik, lesz még itt felhajtás, ne aggódjanak.

13:49

Döbbenet, de valódi rajongók között kénytelen megközelíteni a Bazilikát az ifjú pár. A 100-150 rajongó azonban nem juthat be a szertartársra, oda csak a meghívottakat engedik be a marconák. A hazai celebvilág azonban már gyülekezik, megjelent Medveczky Ilona, Schmuck Andor, Dömsödi Gábor, Tornóczky Anita, Ágica,és még sok, közepesen vagy jobban ismert hazai celebriti.

13:45

Üdvözöljük kedves olvasóinkat, perceken belül megkezdődik az év esküvőjének is kikiálltott esemény, összeházasodik Sarka Kata, és Hajdú Péter. Ja, hogy ők kicsodák? Ezt egyfelől megtudhatják a Celebhatározónak is nevezett Hungarian celebrity Database-ből, de azért megkíséreljük összefoglalni. Hajdú Péter médiavállakozó, aki jelenleg az ATV-n vezet és gyárt két műsort, az Esti Frizbi című show-t, amiben különböző celebeknek tesz fel kérdéseket. Másik műsora a NévShowr nevezetű show, amiben névnapos ismertségekkel viccelődik, azok meg egymással. Karrierje csúcsán volt műsora a köztévén is, de minőségi kifogások miatt szakítottak. Sarka Kata leginkább arról ismert, hogy Hajdú Péter nagy szerelme és menyasszonya. Egyébként helyezett volt egy néhány évvel ezelőtti Miss Balatonon, és ő Miss BKV is, nem mellesleg terhes. Ezért is olvashatják most ezt a közvetítést és nem a jövő nyáron, merthogy eredetileg akkor lett volna a nagy esemény. Érdemes még megjegyezni, hogy mindketten a társadalom jobban eleresztett tagjai közé tartoznak, Hajdú Péter elsősorban médiavállalkozásaiból él jól, Sarka Kata szülei révén vagyonos. Épp ezért, meg biztos, ami biztos, a legutóbbi trendeknek megfelelően házassági szerződést kötöttek a nász előtt, hogyha esetleg mégis beüt a baj, ne legyen akkora.