horoszkóp

Naomi Campbell lepofozta hasonmását

2005.08.03. 16:47
A párductestű modell Rómában egy reklám forgatásán vett részt, mikor régi barátnőjébe, Yvonne Scio színész-modellbe botlott, aki - pechjére - ugyanolyan ruhát viselt, mint a sztár. Naomi nem tudta feldolgozni az egyforma göncöt, így kolléganőjét nemes egyszerűséggel leütötte, írja a skót The Scotsman című napilap.

Nem valószínű, hogy jót tesz az intelligenciájáról is elhíresült modell renoméjának, hogy súlyos testi sértésért feljelentették. A heves vérmérsékletű sztár hangos szóváltás után egyszerűen megverte szerencsétlenül járt barátnőjét, mivel az ugyanolyan ruhát viselt, mint ő.

A római rendőrség szóvivője, Domenico Condello elárulta; már megkezdődött a nyomozás az ötcsillagos szállodában történt incidenssel kapcsolatban. "Miután a színésznő orvosnál járt, bejött a rendőrségre feljelentést tenni. A szája felszakadt, óriási monoklija lett és azt állította, hogy az egyforma ruhák miatt fajult tettlegességig a dolog. Felvettük Scio kisasszony vallomását, de persze meg kell hallgatnunk Campbell verzióját is."

8 napon túl gyógyul

Naomi Campbell
Az olasz színésznő ügyvédje Annamaria Berdanini de Pace, úgy nyilatkozott, mindenképp bíróság elé viszik az ügyet. "Évekig jó barátok voltak, még vásárolni is együtt jártak. Yvonne most ágyban fekszik, senkit nem enged be magához, és azt mondja, rémesen néz ki. Ráadásul egy csomó vért vesztett" - állította az ügyvédnő - "Emiatt természetesen elesik egy csomó szereptől és pénztől." De Pace hozzátette, hogy ügyfele saját lábán volt kénytelen kórházba menni, mivel Campbell az incidens után azonnal elviharzott.

A fekete szépség szóvivője elárulta, hogy a veszekedést az olasz színésznő indította, és Campbell hiába mondta, hogy "inkább menj el, nem értünk egyet", a nő csak nem hagyta abba a vitatkozást.

Imád pofozkodni

Naomi a jelek szerint imád pofozkodni, hiszen egyszer már felképelte saját titkárnőjét is, sőt a rossznyelvek azt állítják, hogy a pasijait is előszeretettel püföli.

A modell pszichológusa többször javasolt már valamilyen küzdősportot neki, hogy megtanuljon uralkodni magán, és hogy le tudja valahol vezetni fölös energiáját, ám a jelek szerint a javaslat mindezidáig süket fülekre talált.