horoszkóp

Celebjeink dolgoznak is, de inkább maradnak a fenekükön

2007.03.14. 17:35
Kevés izgalom, némi munka, néhány pohár ital. Kimozdulni? Csak ha muszáj. Szubjektív celebkörképünk segít eligazodni az extra hétvége lehetőségei között.

Mire elég négy nap? Éppenséggel meglátogathatjuk tágabb értelemben vett családunkat; mehetünk tüntetni, felvonulni, bámészkodni, hiszen rengeteg helyszín és esemény várja az érdeklődőket. Lehetünk formabontók és lazíthatunk egy nagyon nagyot, ahogy a legtöbb hazai celeb is teszi. Semmiképp ne dolgozzunk! Elég, hogy Aignerék figyelik az eget, miközben mi Bea asszonytól főzni tanulunk.

Jáksó László

A rádió és a tévé viccbajnoka, Jáksó László elmondása szerint leginkább arra használja a négynapos ünnepet, hogy jól kialudja magát. "Szépen, békésen pihengetek majd és tévézek. Ha ég valami a televízióban, akkor kikapcsolom. Egyébként remekül el tudom magam szórakoztatni, ha egyedül vagyok. Olyankor olvasok meg szunyókálok. Nem értem azokat az embereket, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, ha otthon maradnak. Hogy lehet unatkozni, ha van olvasnivaló? Én sem vagyok az a típus, aki két hétig olvas könyvet, de két nap alatt azért legyűrök egyet. A legnagyobb baj az, hogy sajnos nem indokolatlan elmerengeni azon, hogy el kellene utazni vidékre. De talán hétvégen már ki lehet mászni a városba." Nem kérdeztük, de meglehet, hogy a műsorvezető leginkább egy tavaszi sétára vágyik.

Ganxsta Zolee

Mikor utolértük Döglegyet, hirtelen egy jó hangulatú klubdélutánba csöppentünk. A sok kisbarát kacagott is a háttérben, így Zoli még inkább produkálta magát. Hamar kiderült, hogy a nagyon hosszú hétvégét a rapper igényeihez mérten képzeli el. "Ugyanazt fogom csinálni, mint eddig mindig, azaz iszom. Hemperegni és gurulni akarok, mint egy üveggolyó. Másra nem vágyom. Most jöttem meg Írországból. Mostanság egyik repülőből a másikba szállok. Írországban viszont más volt a programunk, mint eddig bárhol, ezért aztán fel is tört a lábam. Kivételesen ittunk, no meg ittunk." Mikor azt tudakoltunk, hogy viselte a nemdohányzó pubok okozta kihívást, inkább tovább gondolta a történetet. "Akkor lesz baj, ha betiltják az irish pubokat, csak ír tehéntejet fognak árulni az irish puby-ban, és csak a csillagszórót lehet majd meggyújtani." Mielőtt fantáziája elragadott volna minket is, megváltunk a vidám társaságtól.

Bea asszony

A Gáspár család sosem pihenhet? Ha éppen nem a családfő forgat, akkor az asszony teszi helyette. Nem elég, hogy már az APEH is rászállt a jól kereső családra, de Győzőnek még az a vágya is meghiúsult, hogy saját rádiója legyen. "Forgatunk, így végig munkával fog telni a hét második fele" - mesélte Gáspár Bea. "Kedden és szerdán meg nem, de csütörtöktől végig. De legalább elkísér család, és így együtt lehetünk - tette hozzá az asszony, akit mostanság az urán kívül a Tv Paprika is foglalkoztatna.


Ripli Zsuzsi

A playmate-ek élete nemcsak játék és mese. Elfoglaltak és rohangálnak egész nap. Castingról, fotózásra vagy éppen iskolába mennek. A szigetvári születésű modell kos jegyű, ezt állítólag érzi is magán. Nemcsak temperamentumos, de nem is bír egy helyben maradni. Mikor megkerestük, éppen erre cáfolt rá a 2004-es év playmate-je azzal, hogy most csak "pihenni és kizárólag pihenni" szeretne. "Nem megyek sehová, otthon leszek a lakásban, maximum moziba vagy egy színház miatt mozdulnék ki. Egyébként rohangálok eleget, most végre kikapcsolódhatok." Jó tudni, hogy a bolygó hollandiak is elfáradnak néha.

Aigner Szilárd

"Nálunk úgy jön ki ez a kérdés, - kezdte nagy lendülettel mondandóját mindannyiunk időjósa - hogy míg a dolgozók szépen kiveszik a szabadságukat, addig mi Luciával ugyanúgy dolgozunk, mintha hétköznap lenne. Addig jó, amíg van mit dolgozni - tette hozzá a meteorológus, nehogy megfeledkezzünk a pozitív hozzáállásról. Miután úgy döntöttünk, inkább hagyjuk élni, búcsúzásul a "Derűs napot!" jókívánságot kaptuk ajándékba.