horoszkóp

Valóságshow készül a rapper Nelly életéből

2005.09.22. 12:45
Újabb közepesen tehetséges híresség vállalkozott arra, hogy valóságshowt készíttessen a közepesen érdekes életéből.

Pedig Courtney nem vállalta

Az Osbourne család életéből készült tévéműsor sikere óta sok ismert ember írt már alá szerződést valamelyik televíziós csatornával arról, hogy kamerákkal nyomon kövessék az életét, és abból összevágjanak egy műsorra való érdekességet. Nálunk a műfaj koronázatlan királya Győzike, de az Egyesült Államokban már megfigyelhették, hogyan mossa a fogát Britney Spears és Kevin Federline, milyen reggelit készíttetett magának Bobby Brown a másnapos Whitney Houstonnal (Being Bobby Brown), vagy a nálunk még kevésbé ismert új Britneynek, Jessica Simpsonnak is betekinthettek már az életébe a kíváncsi természetű tévénézők. Érdekes módon Courtney Love nemet mondott az ilyen jellegű felkérésre, igaz, az feltehetőleg drogos és elvonói kalandokat is tartalmazó reality show lett volna, ami azért tényleg megalázó.

A jótékony Nelly

#alt#
Nelly

Nelly, akinek összesen egy jó száma volt, a "Hot in here", az A. Smith & Co. Productions nevű céggel írt alá egy szerződést arról, hogy mindennapi életét képernyőre viszik- adta hírül az AP hírügynökség.

Nelly, polgári nevén Cornell Haynes Jr., nagyon örül, hogy lehetőség adódik, hogy megmutassa mindenkinek az életét, mert mint elmondta, így legalább nagyobb nyilvánosság előtt be tudja mutatni az általa támogatott nonprofit szervezetet. Nelly jegyzi a 4 Sho 4 Kids nevű nonprofit szervezetet, illetve leukémiás lánytestvére halála után részt vett egy csontvelő-átültetésekre pénzt és donorokat gyűjtő kampányban is.

Persze nyilván nem csak ez az egy előnye fog származnia a műsorból, hanem kap érte egy raklap pénzt is. Még lehet tudni, mennyit, mert a műsorról csak annyit árultak el, hogy jövőre kezdik el sugározni az amerikai Fox tévécsatornán. A harminc éves rapper sokat szerepel az MTV-n éppen aktuális slágereivel, ennek köszönhetően már három Grammyt is hazavitt. Szerepelt már mozifilmben is, a "Longest Yard" címűben.