horoszkóp

Felmondott Németh Kristóf

2006.12.16. 10:59
Januártól már nem igazgatja a Gödöllői Művelődési Házat Németh Kristóf, mert családalapítást tervez és több időt akar tölteni szeretteivel.

Nem dolgozik tovább igazgatóként Németh Kristóf, beadta felmondását. A színész öt évig irányította a Gödöllői Művelődési Házat, de most úgy érezte, elég a reggeltől estig tartó munkából, több időt szeretne kedvesével tölteni - írja a Blikk.

Németh Kristóf családalapítást tervez, ebbe pedig már nem fér bele a színház, a rádió és a tévé mellé az igazgatói állás.

"Az utóbbi időben nagyon beindult a szakmai életem, egyre több színészi feladatot kapok, emellett ott van a Barátok közt és a rádiózás is, vagyis munka van bőven. Felelőtlenség lenne ragaszkodnom egy olyan pozícióhoz, amit már nem tudok száz százalékig ellátni - indokolja a felmondás okát Németh Kristóf.

A családtervezés mellett több időt szán szüleire is. Édesapja már 87 éves, így több törődést igényel, s mint a színész mondja, ezeket a dolgokat nem lehet úgy megvalósítani, hogy az ember ezerfelé szakad.