horoszkóp

Anettkát lassan tényleg kilövik

2006.12.11. 08:53
Megy a kacsa, meg Anettka. Ha nem lesz ott az űr, ő szólni fog.
A mondva csinált űrhajós most már egészen biztos, hogy elhagyhatja a föld nevű bolygót, legalább is pár másodpercre, igaz a kilövés pontos időpontját még mindig nem árulták el neki, írja a Színes Bulvárlap.

Bp - Nyizsnyij Novgorod, Nyizsnyij Novgorod - Űr

A műsorvezetőnő a napilapnak elárulta, végre megérkezett a várva várt végső megerősítés, kedd reggel tér vissza Nyizsnynij Novgorodba, igaz az nem tisztázott, ha csak holnap reggel indul, hánykor fogják kilőni. Anettkát megnyugtatták az igazi űrkutatók, hogy ne izguljon a (természetesen féltékeny) magyar szakértők miatt: mindenképp kilövik, már nincs visszaút, sőt még a plüssállatkájának is szorítanak helyet. A kacsa fogja megízlelni helyette a súlytalanságot, mert ő le lesz szíjazva.

Ha nincs űr, szólni fog

Mindezek ellenére Anettka megígérte, hogy ha nem találkozik személyesen a világűrrel, akkor nem fogja azt mondani, hogy látta. Ezt ő a lapnak úgy fogalmazta, hogy amennyiben nem lesz ott a világűr, ő meg fogja mondani. Kicsit izgulunk is a szerkesztőségben, hogy vajon mindenki Anettkája megtalálja-e a világegyetemet, vagy sem. Sőt lehet, hogy nincs is űr? Anettka lenti szülei most nagyon izgulnak lányukért, aki viszont bizakodva néz a jövőbe és repül. Vagy majd meglátjuk.