horoszkóp

Újra vedel a Nagy Fogyás kiesője

2007.11.21. 14:45
A nagy fogyás legújabb részében két celeb is segítette a fogyásban a csapatokat, de az volt a legjobb, hogy kicsit feldobták az egyhangúságot. Norbi a jól megválasztott edzésmódszernek köszöni eheti sikerét, és most rájött, hogy hiba csúszott az update-rendszerbe. Béres Alexandra kieső játékosát, Misit annyira megviselte a távozás, hogy visszatért a verseny előtt leküzdöttnek hitt problémája. Újra elkezdett inni.

A Nagy Fogyás legújabb részében két elvesztett hét után ismét Norbi csapata győzött. Béres Alexandrától Misi esett ki, aki egyébként jól teljesített fogyásügyileg a hét folyamán.

Alkoholgondok

Béres Alexandra a Velvetnek elmondta, hogy Misinek nem is a fogyás fizikai oldalával voltak problémái, mert jól teljesített, hanem a dolog lelki oldalát viselte nehezen. "Misi szeret mindenkivel jóban lenni. Nem szereti, ha gátolják, ha bezárják" - mesélte Béres Alexandra a kieső játékosról. A játékossal egyébként azóta is foglalkozik a tréner, és azt mondja: "Misi sokat fogyott. Nagyon boldog."

Kérdésünkre Béres Alexandra megerősítette értesülésünket, miszerint Misit annyira megviselte a kiesés, hogy újra elkezdett inni. "Sajnos amikor kiesett, újra ebbe a helyzetbe került. Akinek alkoholproblémái voltak, annak nem szabad többet innia, mert visszaeshet. Csak drukkolni tudok Misinek, én mellette leszek" - mondta Béres Alexandra.

Azt is megtudtuk, hogy az alkohol hatással van Misi edzéseken nyújtott teljesítményére is: "Mindenképpen befolyásolja az edzéseit. Az égetett szesz szénhidrát. Más lesz a koncentrációja, más lesz a szívműködése, az oxigénkapacitása.".

De Béres Alexandra bízik benne, hogy Misi kilábal a helyzetből: "Hiszek abban, hogy a családja és az én szeretetem segít majd."

Celeb segítség

A legutóbbi rész különlegessége az volt, hogy mindkét csapat mellé csatlakozott egy-egy híresség, hogy velük együtt fogyjon. A kékek - Norbi - csapatát Gesztesi Károly erősítette, aki korábban már próbálta Norbi diétáját, a pirosaknál Emiliot vetették be.

"Nagyon feldobta a csapatot. Olyan érzésem volt, mintha a külvilágot hozná be. Misin láttam a változást" - mondja Béres Alexandra Emilio áldásos hatásáról a csapatra. A fogyni vágyókkal együtt edző, és őket rendszeresen szórakoztató Emilio persze nem tudta könnyen felvenni a fonalat.

A pirosak edzője miatt ez azért lehetett, mert csapata már öt hete rendszeresen végez testmozgást, ezért nem mindenkinek könnyű velük felvenni a ritmust.

"A külső ingerek egy ilyen elzárt szituban jót tesznek" - volt szintén pozitív véleménnyel az újításról Norbi. A kékek csapatával együtt dolgozó Gesztesi erejéből még arra is futotta, hogy egy kis tréfát űzzön Norbival.

Egyik este Shrek magyar hangja főzte a vacsorát, és az előkészületeknél Norbit arra kérte, pucoljon fokhagymát, ami az edzőnek nem ment valami fényesen.

"Én jól főzök. Az ízeket úgy tudom eltalálni, hogy nem kell hozzá szakácskönyv" - cáfolt rá Norbi arra a feltételezésünkre, hogy nem egy konyhatündér. A fokhagymapucolást pedig azért nem bírja, mert kos jegyű, és ezért idegbajt kap mindenféle konyhai előkészületi munkától, meg a bevásárlástól.

Update reform

Norbi elmondta, ebben a részben szembesülnie kellett azzal, hogy az update felvágott osztályozását eddig minden könyvében elrontotta, mert a felvágottakat egytől egyig update 1-nek, tehát a legtöbbször fogyasztható termékeknek vette.

"A felvágottakra nagyon vigyáztunk, az összeset, ami 80 százalék hústartalom alatt van, át kell jegyeznem update 1-ről update 2-re. Minden könyvemben rosszul írtam" - mesélt Norbi az új tapasztalatairól, amikre most jött rá a szoros heti versenyben.

"A hústól lehet fogyni, a szójagranulátum és a zsír hízlal. Inkább együnk a drágábból kevesebbet, mint az olcsóból sokat" - avatott be minket módszertanába a tréner.

Módszerek, a siker titka

Béres Alexandra elégedett csapata teljesítményével: "Az edzésmódszerem jó. Semmi meglepő nem történt. Nagyon, nagyon sokat fogyott a csapatom. Csodálatos, így ahogy van.".

"Megkevertem a turmixot és update-eltem magunkat szó szerint" - mondja Norbi az eheti siker egyik okáról. "Tudtam, ha még egyszer kikapunk, lefő a kávé" - folytatja a tréner.

"Az áttörést a karate szellemisége és intenzitása hozta" - mondta Norbi a sikerekről, aki külön megköszönte a segítséget három segítőtársának: Sensei Zsiga Zsoltnak, Kozma Kálmánnak és Pálóczi Tivadarnak.