horoszkóp

Idegesítik egymást a Nagy Fogyás trénerei

2008.01.17. 13:34
Schobert Norbi és Béres Alexandra egykori játékosai, Péter és István fej-fej mellett haladva fogynak. A trénerek egyre inkább egymás idegeire mennek, Norbi szerint az már nem is fontos, hogy ki nyeri meg a versenyt. Alexandrával csak távolodnak egymástól, a szakmai megítélésén véleménye szerint meg keveset változtat a verseny végeredménye.

„Egyre nagyobb ívben teszek arra, hogy ki nyeri meg ezt az egészet. Egy-két százalék különbség van, mind a két csapat rengeteget fogy” – mondta el Schobert Norbi a Velvetnek a TV2 Nagy Fogyás című műsorának legújabb része után.

A két edző már nincs szervesen jelen a versenyzők életében, viszont az egykori csapatok közötti különbségek beépültek a játékosokba. István és Péter jó bokszolókhoz hasonlóan egymásnak üzengetnek, csipkelődnek.

István, aki Béres Alexandra csapatát erősítette, azt mondta Péterre, hogy könnyező oroszlán, amire Péter gyökérkefének nevezte ellenfelét.

„Nem is találkoznak egymással. Nem túl jó, hogy üzengetnek egymásnak. Az ő részéről nem bántó szándékú volt. Istvánnak saját bevallása szerint szüksége van Petire a jó fogyáshoz” – mondta el Béres Alexandra a piszkálódásról a véleményét.

Schobert Norbi egyetért azzal, hogy a két fiú jó hatással van egymásra a fogyás szempontjából, de szerinte a beszólogatás nem a heccelődő barátságokra jellemző fajtából való: „Véresen komoly ellentét van közöttük. István mindig csipkedte a Pétert. Többször a házban is összeszólalkoztak. A fiatal fiú és a meglett férfi feszültsége van közöttük”.

István nemcsak Péternek üzen néhány keresetlen szót, de Schobert Norbit sem kíméli, azt mondja, aljas kis módszerei vannak. István szerint „bort iszom és vizet prédikálok, pedig ez csak féligazság, mert bort iszom és bort prédikálok” – folytatta az Update módszert kitaláló Schobert Norbi a Velvetnek.

Béres Alexandra elmesélte, egykori csapatának tagjaival most is napi kapcsolatban áll, még ha ez nem is látszik a műsorban. Még az alkoholproblémákkal küszködő Mihályt is próbálja rendesen fogyasztani, de szerinte a férfinak orvosi segítségre van szüksége.

Schobert Norbi nem tér ki arra, pontosan milyen most a kapcsolata a versenyzőkkel. Inkább azt meséli el, hogy belefáradt a műsorba. Egyrészt zavarja, hogy szinte csak támadásokat kap a verseny kezdete óta, másrészt viszont nem érzi normálisnak, hogy kétszer hat emberen akarják lemérni két ember teljes szakmai munkásságát.

Norbi úgy érzi, Béres Alexandrával is egyre csak távolodnak egymástól: „Szimpátiaharc van, nem erre számítottam. Azt hittem össze fog hozni, de nem, egyre csak távolodunk.”

"Nem találkoztam vele egy hónapja. Nem szeretnék mindig a Norbiról mesélni" - válaszolt Béres Alexandra a Velvetnek arra a kérdésre, hogy szerinte is egyre csak romlana a viszony kettőjük között.

„Szerintem tök mindegy, hogy ki nyeri, ha én nyernék Péter által, akkor nem mondanám, hogy a Szandra módszere szar. Egyik versenyző fanatikusabb, mint a másik. Ez most a személyes kitartás csatája. Nem vonok le nagy konzekvenciákat” – fejezte be Norbi.