horoszkóp

Nicole Richie menstruációs görcsre szedi a Vidocint

2006.12.17. 16:20
Biztos nem szed fogamzásgátlót, és azért fáj a hasa. De attól még, miért furikázik a forgalommal szemben? Most egy ideig mindenesetre nem kocsikázik. Lehet inkább börtönbe megy.
Nicole Richie a letartóztatáskor

Kiderült, azért szedett Nicole Richie Vidocint, hogy enyhítse menstruációs görcseit, írja a Lipstick.com. Mint azt a Velvet is megírta, Lionel Richie lánya a minap forgalommal szemben kocsikázott az egyik Los Angeles-i autópályán.

Tiltott fájdalmak

A celebritást helyi idő szerint hajnali fél ötkor tartóztatták le, ám a tizenötezer dollár óvadék leperkálása után hamar szabad is engedték. Richie gyorsan bevallotta, hogy be van szívva, valamint hogy Vidocint szedett, amit nem lett volna szabad neki, mivel az egy különösen erős fájdalomcsillapító rákos betegeknek, amihez ő elvileg nem juthatott volna hozzá.

A Simple Life című valóságshow egykori sztárja a barátainak állítólag azzal magyarázta a gyógyszer szedését, hogy nagyon erősek a menstruációs görcsei, ezért havonta egyszer megengedi magának, hogy bekapjon egy-egy pirulát, derül ki a US Weekly cikkéből.

Richie el fog fogyni

Egyik ismerőse úgy nyilatkozott a magazinnak, hogy Richie azt is nagyon nehezményezi, hogy a rendőrök azt állították, kevesebbet nyom harmincnyolc kilónál. A sztár szerint ő legalább negyvenhárom kiló.

Ennél azonban most jobban izgathatja, hogy mivel négy évvel ezelőtt már volt egy drogos/ ittas vezetése, a kaliforniai törvény szerint muszáj lenne börtönbüntetést kapnia, abban az esetben, ha most is bűnösnek találják. Ha így történik, a börtön mellett számíthat rá, hogy egy évre bevonják a jogsiját, valamint egy jó kis alkoholelvonó is vár rá.