horoszkóp

Nicole Kidmant szégyellik a gyerekei

-b-
2005.01.11. 16:52
A világszerte milliók által irigyelt sztárpárt, Tom Cruise-t és Nicole Kidmant szégyellik a gyerekeik. A tízéves Connor és a tizenkét éves Isabella pont abban a korban van, amikor már cikinek számít, ha anyu visz iskolába, vagy vár edzés után. Különösen igaz ez a világsztár anyukákra.

A Cruise és exneje által örökbe fogadott gyerekek ki nem állhatják, ha szüleikkel együtt kell mutatkozniuk. "Letagadnak minket" - mesélte Nicole Kidman Ellen DeGeneres amerikai komika beszélgetőműsorában.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
"Nemrég elmentem Connor focimeccsére, Bella az oldalvonalról drukkolt, és rám szólt, amikor megpróbáltam átölelni. Mire én persze viccelődtem vele és orvul puszit nyomtam a feje búbjára, amitől szörnyű mérges lett" - mesélte a színésznő. Kidman szerint a gyerekek olyannyira cikinek tartják sztárszüleiket, hogy néha álnéven mutatkoznak be.

A színésznő nemrég meghívást kapott, hogy a Galapagos-szigeteken ússzon cápák között - a nem mindennapi kalandra azonban a gyerekektől kell engedélyt kérnie. ""Egyelőre gondolkozom a dolgon" - mesélte DeGeneresnek - "azonban egy rendkívül önfejű és ragaszkodó tízéves és egy hasonló tizenkét éves beleegyezése kell hozzá."

Nicole Kidman, a Chanel új arca azt is elárulta a leszbikus komikának, hogy mostanában idegesítő nevetésétől próbál megszabadulni. "Szörnyű horkoló és röfögő hangokat adok nevetés közben, de próbálok leszokni róla" - mondta.