horoszkóp

Nicole Kidman az esküvői ruhát hibáztatja

2005.01.24. 13:04
Nicole Kidman mindig is gyanította, hogy a Tom Cruise-zal kötött házassága már az első pillanattól el volt átkozva. A színésznő úgy gondolja, mindennek az esküvői ruha az oka: azt ugyanis már előbb megvette, minthogy megismerte volna jövendőbeli férjét.

Az ausztrál színésznő tíz évig volt Cruise felesége, mielőtt 2000-ben elváltak volna; szakításuk részleteiről azóta sem hajlandóak nyilatkozni. A Femalefirst weboldal szerint Kidman most először annyit elárult, hogy ő bizony babonás, és soha többé nem követi el azt a hibát, mint annak idején: a vőlegény megismerése előtt vásárolta meg esküvői ruháját. "Rettenetes, de én akkorra már megvettem az esküvői ruhámat - egy gyönyörű, húszas évekbeli ruhát - egy amszterdami bolhapiacon" - emlékszik vissza a színésznő. "Azért vettem meg, mert úgy gondoltam, hamarosan találkozom majd azzal a férfival, aki a férjem lesz. Négy évvel később valóban találkoztam Tommal, és valóban ez a ruha volt az esküvői ruhám. Nos, pont ezt nem szabadott volna: ilyet tenni balszerencsét hoz. Soha többé nem teszem."

Bond girl a bolhapiacon

#alt# A bolhapiacok egyébként kedvenc beszerzőhelyei közé tartoznak - állítja a színésznő, aki a mai napig is rendszeresen előszeretettel jár turkálni: "Szeretek nézelődni a standokon, igazán klassz dolgokat lehet találni néha, bár alkudni általában nem nagyon tudok az árakból." Nem csoda, hiszen az árusok nem ismerik fel: a színésznő ugyanis általában titkosügynöki erőfeszítéssel álcázza magát. "Parókát veszek, ír akcentussal kezdek beszélni, és a velem lévőkkel is megbeszélem, hogy más néven szólítsanak. Néha kell, hogy legyen egy kis magánéletem."

Vőlegény másodkézből

Kidman azonban csak az előre vásárolt esküvői ruhák tárgyában ilyen szigorú, a férjhezmenéssel korántsem szeretne felhagyni: "Az ember megérzi, ha az életében eljött az az időszak, amikor készen áll rá. És én most már ismét úgy érzem, hogy lesz még ilyen." A díva legújabb szerelme az a Steve Bing, aki annak idején csak hosszas huzavona - és egy bizonyító erejű DNS-teszt - után volt hajlandó elismerni Liz Hurleytől született gyerekét. Kidmant ez nem riasztja vissza: bár még csak pár hónapja randevúzgat a milliárdossal, de már azt is nyilatkozta, hogy minél előbb saját gyerekeket szeretne a Tom Cruise-zal örökbefogadottak mellé.