horoszkóp

Karl Lagerfeld szerint Nicole Kidman nem is szép

2005.02.03. 14:41
A divattervező szerint a díva valójában nem is szép: amit mutat, csak átverés. A dolog azért különösen érdekes, mert Kidman Lagerfeld Chanel No 5. parfümjének reklámarca.

Karl Lagerfeld, a Chanel divatház sztártervezője erősen leszólta Nicole Kidmant. Szerinte a világ egyik legszebb színésznőjeként számontartott ausztrál színésznő szépsége csak álságos illúzió. A tervező szerint a díva bizarr testsminket használ, fura a felépítése, és amit a világ lát róla, az nem a valódi kép.

Nyakigláb csaj, mell nélkül

#alt# Kidman legutóbb 3,8 millió dollárt kapott a Chanel No. 5 parfüm reklámkampányáért. Az ehhez készült filmben Lagerfeld-ruhákat visel, a tervező ennek kapcsán szerzett bennfentes információkat: "Neki elég furcsa alakja van: nyakigláb, melle pedig semmi. Egyáltalán nem olyan, mint amit a világnak mutat. A tökéletessége csak látszólagos, de ő ezzel pontosan tisztában van. Tesz is az ügy érdekében, de vannak olyan titkos praktikák, amiket nem árulhatok el."

Ragyásan is szép

A csúnya színésznő lehet, hogy sikerrel vezette félre a világot, Dr. Vail Reese kaliforniai bőrspecialistát viszont nem: az orvos azonban ezek ellenére is neki ítélte az általa alapított Skinnies elnevezésű díjat. Tavaly Julia Roberts nyerte a Bőr Szépségének Életműdíját, idén Nicole Kidman váltotta a most épp kismamáskodással elfoglalt színésznőt. A bőrgyógyász pontosan tisztában van Kidman bőrének sajátosságaival: "Nagyon fehér bőrű, a kezén pedig állandóan ekcémás kiütések vannak, mégis, ezek ellenére is a világ egyik leggyönyörűbb nője."