Jack Nicholson, a hírhedt nőcsábász, már nem féktelen bulizással és nőzéssel tölti mindennapjait, hanem magányosan éldegél, és sóvárog egy partner után - nyilatkozza a Daily Telegraphban megjelent interjúban.
"Szerintem nagyon gusztustalanul nézhetek ki, ahogy fiatal kiscsajok után kajtatok. Eddig nem éreztem ezt, de mostanában már igen" - nyilatkozza Nicholson a napilapnak.

Időskori magány

A 66 éves sztár még mindig akarja a szexet, de a randevúzás folyamatát már nem hajlandó újra és újra végigjátszani. "Naná, hogy néha magányosnak érzem magam. Nem úgy, mint mondjuk 25 éves koromban, amikor szinte rettegtem a magánytól. Az a fajta félelem már elmúlt. Megtanultam élvezni az egyedül töltött időt, mégis vágyom egy barátnőre."

Mikor a riporternő arról kérdezte emlékszik-e a hatvanas években folytatott dorbézolásaira, Nicholson ezt válaszolta: "Szivikém, én még a negyvenes évekre is emlékszem"

Nem kell a Viagra

Jack elismeri, hogy a vad napok véget értek, de azért még mindig jól teljesít az ágyban is. "Csak akkor veszek be Viagrát, ha egyszerre több nővel vagyok együtt." - bizonygatta még mindig létező férfiasságát.

A tükre nem hazudik

Jack elmondta, úgy szeretne kinézni, mint 1980-ban, amikor a "Ragyogás" című horrorfilmet forgatta. "Mindig meglepődöm egy kicsit, amikor belenézek a tükörbe. Azt várom, hogy egy fiatalabb, mondjuk egy 42 éves Jack fog visszanézni" - mondta.

Randizni gáz

Nicholson 1968-ban vált el Sandra Knight színésznőtől, majd Anjelica Hustonnal, később Lara Flynn Boyllal volt hosszabb kapcsolata. A randizás egyáltalán nem hiányzik neki. "A randevúzás egyáltalán nem nekem való dolog. Tudja, többé nem akarok sorba állni egy nőért" - nyilatkozta.

Arra a kérdésre, hogy visszanézve gyorsan telt-e eddigi élete, ezt válaszolta: "Az egész olyan, mint a kulcslyukon átfújt füst."