horoszkóp

Jack Nicholson ágyba vinné Kate Moss-t

2004.09.29. 16:51
Jack Nicholsonnak nem jelent akadályt az évek múlása: hiába öregszik, mégis mindig fiatal barátnőkkel mutatkozik. 37 év korkülönbségtől sem ijed meg, így gátlások nélkül nyomul most például Kate Moss-ra.
Az idős, de még mindig szívtipróként elkönyvelt Jack Nicholson olyannyira szeretné ágyba vinni a szupermodell Kate Moss-t, hogy a köztük lévő 37 éves korkülönbséget sem hajlandó akadálynak tekinteni - írja a The Sun.

Nicholson nőelmélete

A kapcsolatban a 68 éves színész tette meg az első lépést, amikor elhívta vacsorázni a szupermodellt a Spice Island nevű rendkívül felkapott New York-i étterembe - és nem hagyott kétséget afelől, mik a szándékai. A filmsztár egy barátjának reménykedve elárulta: "Kétfajta nő létezik: az egyik azonnal az ágyamba akar ugrani, a másik pedig felpofoz, ha megemlítem neki ezt a lehetőséget. Remélem, Kate nem az utóbbi típus."

A vacsora sikeréből ítélve úgy tűnik, hogy Nicholson - aki többek közt Anjelica Houston, Lara Flynn Boyle és Minnie Driver skalpját is begyűjtötte már - szükségtelenül tartott a felpofozástól. A két sztár az étteremben végig incselkedő pillantásokat váltott, és teljesen felszabadultnak tűntek. Egy szemtanú szerint pedig "igazán élvezték egymás társaságát, végül pedig közösen távoztak egy várakozó limuzinnal."

Mr. Igazi és az értékrend

Nem ez az első alkalom, hogy Moss-t, aki Jefferson Hack könyvkiadóval történt szakítása óta egyedül él, hírességek akarják felszedni. Damon Dash rap mogul is próbálkozott nála, de őt kikosarazta a szupermodell. Kate egy barátja azt nyilatkozta a magazinnak: "Kate most már tényleg szeretne révbe érni. Úgy érzi, most már jöhetne Mr. Igazi." A barát szerint "olyan férfit keres, aki megérti őt és az sem riasztja el, hogy az ő élete nyitott könyv a nyilvánosság előtt. Szóval valaki olyan kellene, aki híres és gazdag."

Nicholson - bár akár apja lehetne a szupermodellnek - ennek a két elvárásnak kétségkívül megfelel.