horoszkóp

Nicole Kidman kiborult Katie Holmes terhességétől

2005.11.04. 17:14
Nicole Kidmant állítólag mélyen megrendítette a hír, hogy volt férjének jegyese, Katie Holmes első gyerekével terhes, adta hírül az NBC online kiadása.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a 26 éves színésznő terhességével rácáfolt azokra a korábbi nyilatkozatokra, melyek szerint csak a nászéjszakán szeretné elveszíteni szüzességét. Katie Holmes a hírek szerint boldog, az újságírók érdeklődésére elmondta, nagyon jól érzi magát, de a terhességéről nem beszélt. Cruise sajtóreferensének állítása szerint a színésznő már a negyedik hónapban jár.

A tévéből értesült

A 38 éves Nicole Kidmant állítólag az készítette ki leginkább, hogy Holmes terhességéről a tévéből értesült, jóllehet rendszeresen találkozik Cruise-zal, akinek tíz évig volt a felesége. Hollywood egykori álompárja 2001-ben nyújtotta be a válópert. Közös gyermekük nem született, de egy fiút és egy lányt örökbe fogadtak.

Para

A Grazia nevű lap Kidman egyik barátjától úgy értesült, hogy amikor Kidman megtudta, hogy utódja terhes, nyomban vad vásárlásba kezdett. A meg nem nevezett barát szerint ez azonban még tovább rontott a helyzeten: "Nicole úgy érezte, hogy az emberek ujjal mutogatnak rá, és azonnal susmorogni kezdenek, amint hátat fordít nekik. Ez nagyon bántotta őt" - nyilatkozta a barát.

Kidman az új James Bonddal olyan, mint egy kislány

Ugyanakkor a Gala című lap már tudni is véli, mivel vigasztalja magát Kidman. Daniel Craigben, James Bond új megformálójában látják a színésznő új párját, akibe a "The Visiting" című thriller forgatásán szeretett bele. A lap szerint legalábbis erre enged következtetni az a tény, hogy Kidman egyre többször ajánlotta fel Craignek luxuslakókocsiját. Az újság a forgatás egyik résztvevőjét idézte: "Vakok lettünk volna, ha nem látjuk, hogy szikrázik köztük a levegő. Nicole Daniel közelében gyakran elvörösödik és egészen kislányosan kezd el viselkedni."

Mindez már csak azért is figyelemreméltó, mert a James Bondot alakító színész állítólag Satsuki Mitchell producerrel jegyezte el magát, aki csak néha jelent meg a forgatáson.